Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti'li belediye başkanı hayatını kaybetti

        Kars'ın Akyaka İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Muhammet Toptaş (61), rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Erzurum'da, hastanede yaşamanı yitirdi.

        Akyaka İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Muhammet Toptaş, 13 gün önce rahatsızlanınca Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Enfeksiyon kaptığı belirlenen Toptaş, durumu ağırlaşınca 3 gün önce ambulans helikopterle Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi süren Muhammet Toptaş, bugün sabaha karşı doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

        DHA'nın haberine göre; Yakınları tarafından karayolu ile ilçeye getirilenevli ve 3 çocuk babası Muhammet Toptaş, bugün saat 14.30'da Akyaka Belediyesi önünde düzenlenecek törenin ardından ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

        Akyaka Belediyesi'nden kepçe operatörü olarak emekliye ayrıldıktan sonra ilçede kuyumculuk yapanMuhammet Toptaş, 2014 seçimlerinde Ak Parti'den aday olmak istedi. Toptaş, bu isteği kabul görmeyinceseçime CHP'den girdi ve başkanlığı kazandı. Toptaş, başkan seçildikten 3 ay sonra Ak Parti'ye geçmişti.

        REKLAM

        TOPTAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

        Kars Akyaka Belediye Başkanı Muhammed Toptaş, düzenlenen törenle defnedildi.

        Uzun süreden beri Erzurum Bölge Araştırma Hastanesinde akciğer yetmezliği tedavisi gören ve bu sabah hayatını kaybeden Belediye Başkanı Muhammed Toptaş'ın cenazesi Erzurum’dan Kars’ın Akyaka ilçesine getirildi.

        Başkan Muhammed Toptaş için belediye binası önünde tören düzenlendi. Toptaş'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

        Cenaze törenine Akyaka Kaymakam Vekili Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç, protokol üyeleri, il ve ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ