Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında Valilik Makamında yapıldı.

        Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş ve OSB Bölge Müdürü Ayhan Ermiş katıldı. Gündemdeki konuları görüşen OSB yönetim kurulu yatırımcıların taleplerini değerlendirdi. 3. Genişleme alanında yürütülen çalışmalar ile yapılacak yatırım planlamalarının istişare edildi. Toplantı sonunda açıklamada bulunan Vali Aykut Pekmez; OSB’nin mevcut durumu ve ilave genişleme alanında yapılacak çalışmaları titizlikle takip ettiklerini söyledi. Yatırımcıların ilettiği sorunlar ve eksikliklerin giderilmesi için gayret gösterdiklerini kaydeden Vali Pekmez; el birliği içerisinde Aksaray’ın her alanda daha da gelişmesi için gayret gösterdiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler