Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor başkanından Vagner Love açıklaması! - Beşiktaş transfer haberleri - Vagner Love kimdir? - Coredon Alanyaspor Haberleri

        Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV'nin canlı yayına katıldı. Brezilyalı yıldız Vagner Love'la ilgili açıklama yapan başkan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

        "Sayın Fikret Orman, Vagner Love'ı devre arasında vermeyi düşünür müsünüz?' diye sordu. Orman, 'Bizden daha çok sizin ihtiyacınız var' de dedi. Cuma günü aramızda böyle bir konuşma geçti. Ancak biz tabii ki Vagner Love'ı vermeyi düşünmüyoruz. Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız? Ona ihtiyacımız var. Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek isteyebilir. Şu anda net bir gelişme yok"

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda kendisine yöneltilen Vagner Love sorusunu "Transferle ilgilenmiyorum. Oyuncu almak para meselesidir. Başkan, Messi, Suarez'i de alsa ben 'Hayır' demem. Bakarsınız alır. İsim üstünde durmak doğru değil." ifadeleriyle yanıtlamıştı.

        Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil de transfer arayışlarının bulunduğunu belirtti.Ahmet Ürkmezgil, "Eto'o ve Vagner Love transfer gündeminizde yer alıyor mu?" sorusunu, "Olabilir, bizim santrfor ihtiyacımız var. Yurt içi, yurt dışı, yerli, yabancı diye bir ayrım, kıstas yapmıyoruz." diye cevapladı.

        REKLAM

        VAGNER LOVE KİMDİR?

        11 Haziran 1984 tarihinde, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde dünyaya gelen Vagner Love, 1,72 boyundadır. Her iki ayağını da kullanabilen santrafor, futbola 2002 yılında Palmeiras B takımında başlamıştır.

        2 yıllık Palmeiras kariyerinin ardından 20 yaşındayken CSKA Moskova'ya transfer olmuştur. 2004-2013 yılları arasında forma giydiği CSKA Moskova'da 158 maça çıkan Love, 79 gol kaydetmiştir.

        2009, 2010 tarihlerinde Palmeiras ve Flamengo takımlarında kiralık olarak forma giymiş, 2013 yılında Çin'in Shandong Luneng takımına 6 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştur.

        Çin'de 2 yıl forma giyen Brezilyalı santrfor, tekrar doğduğu topraklara, Brezilya'ya dönmüştür. 2014-15 sezonunda bonservissiz bir şekilde Corinthians'a transfer olan Love, 1 yıllık Brezilya kariyerinin ardından Fransa'nın Monaco kulübüne transfer olmuştur.

        REKLAM

        Monaco'da 12 maçta forma giyen 33 yaşındaki yıldız, Fransa'da rakip fileleri 4 kez havalandırmıştır.

        2016-17 sezonu başında ülkemize, Aytemiz Alanyaspor'a transfer olan Vagner Love, geçen sezon 28 maçta attığı 23 golle, ligin gol kralı olmuştur.

        Bu sezon sakatlıkları nedeniyle maç kaçıran Brezilyalı yıldız, toplamda 16 mücadelede forma giyerken 11 gol 3 asistlik performans sergilemiştir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ