Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Ali Palabıyık, Quaresma'dan intikam aldı iddiası! - Futbol Haberleri
        1

        Süper Lig'in 6. haftasında oynanan ve 5 kırmızı kartın çıktığı, Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı derbi, gündem olmaya devam ediyor!

        2

        Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin olay ismi hakem Ali Palabıyık iki tarafa da yaranamadı.

        3

        Beşiktaş cephesi kaybedilen 2-1'lik derbi sonrası Palabıyık'ı hedef tahtasına oturturken, Fenerbahçe yönetimi de memnun değildi.

        4

        Bizzat Mahmut Uslu canlı yayına çıkarak, Ali Palabıyık'ın yönetiminden memnun olmadıklarını aktardı.

        5

        Palabıyık'ın en çok tartışılan kararlarından birisi ise Ricardo Quaresma'ya ikinci sarı kartı çıkardığı pozisyondu.

        6

        Bazı otoriteler, Q7'nin Mehmet Ekici'ye yaptığı hareketin sarı kart gerektirmediği görüşünde birleşti.

        7

        Fanatik'in haberine gör hakem Palabıyık'ın henüz 1 dakika önce sarı kart çıkardığı Portekizli yıldızı kararlı bir şekilde ikinci sarı kart ve devamında kırmızı kartla oyun dışına göndermesi yakın tarihte yaşanan bir olayı akıllara getirdi.

        8

        Hatırlanacağı üzere iki hafta önce Beşiktaş'ın deplasmanda 1-0 kazandığı Karabükspor maçının orta hakemi de Ali Palabıyık'ın.

        9

        Tosic'in atılması ile Beşiktaş'ın 10 kişi kaldığı maçta küçük de olsa gerginlikler yaşanmış, maça damgasını vuran olay ise Palabıyık ile Quaresma arasında yaşanmıştı.

        10

        Quaresma, maçın bir anında rakip kaleciye pres yapmak için hızlı bir şekilde hareketlenmiş ve Ali Palabıyık'a fiziksel bir teması olmuştu.

        11

        Quaresma'nın şiddetli darbesi ile Palabıyık çimlerin üzerine düşmüş, sonrasında oyunu devam ettirmişti.

        12

        Palabıyık, Portekizli yıldızın arkasından geldiği için Portekizli'yi görememiş ve çarpışmanın kazara olduğuna kanaat etmişti.

        13

        Derbi sonrası olduğu gibi Karabükspor-Beşiktaş maçının ardından da Quaresma tartışma konusu olmuştu.

        14

        Kadıköy'de yaşanan gerilimli derbi sonrası akıllara bu olay gelirken, Ali Palabıyık'ın o gün yaşananların etkisi altında kalarak karar verdiği iddiaları ortaya atıldı.

        15

        Quaresma'nın kendisine Karabük'te yaptığı hareketi televizyonda izledikten sonra 'Kendisine yapılanın' iyi niyetli olmadığı kanaatine varan Ali Palabıyık'ın, adeta gecikmeli de olsa Portekizli'ye faturayı kestiği iddiası çok konuşalacak türden.