Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş E-ticaret Alışveriş siteleri (2017) Efsane Cuma - İnternetten alışveriş siteleri - Alışveriş Haberleri

        Alışveriş tutkunlarının bir süredir heyecanla beklediği Kara Cuma(Efsane Cuma) indirimleri başladı. Başlayan indirimlerle birlikte gıdadan teknoloji ürünlerine kadar birçok marka, binlerce üründe indirime gitti. Uygulanan indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar da internet üzerinden alışveriş yapabilecekleri siteleri araştırmaya başladı. İşte alışveriş siteleri ve detaylar...

        ALIŞVERİŞ SİTELERİ NELERDİR?

        Kara Cuma indirimlerinin başlamasıyla online alışveriş sitelerinde de alışveriş çılgınlığı başladı. İndirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise, alışveriş yapabilecekleri siteleri araştırmaya başladı. İşte alışveriş siteleri vedetaylar...

        Hepsiburada.com

        REKLAM

        1998 yılında kurulan Hepsiburada.com, internet üzerinden müşterilerine hizmet veren online alışveriş sitesidir. Vatandaşlar, hepsiburada.com üzerinden giyimden gıdaya, teknolojiden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürünü satın alabilir.

        Hepsiburada.com, günümüzde 5 binden fazla tedarikçi firma ile çalışmaktadır. 2013 yılında "Yılın E-ticaret Sitesi" seçilen hepsiburada.com aynı zamanda 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye'nin en sevilen markası seçilmiştir.

        Hepsiburada.com için tıklayınız

        Sahibinden.com

        1 Eylül 2000 tarihinde kurulan Sahibinden.com, günümüzde gayrimenkul ve otomobil satışlarında öne çıkmaktadır. Aynı zamanda elektronik, telefon, fotoğraf, ev dekorasyonu, giyim, saat, anne & bebek ürünleri, hobi ürünleri, oyuncaklar, spor ürünleri, müzik, takı, koleksiyon ürünleri, antika ürünler, bahçe ürünleri, ofis ürünleri, kırtasiye malzemeleri, sanayi ürünleri, tarım araçları, iş makineleri, yiyecek ve içecek ürünleri gibi birçok kategorisi bulunmaktadır.

        Günümüzde 42.6 milyon aktif kullanıcısı bulunan sahibinden.com'da 5 milyona varan aktif ilan ve on binlerce ürün çeşidi bulunmaktadır.

        Sahibinden.com için tıklayınız
        .png
        .png

        n11.com

        2013'ün Mart ayında kurulan n11.com, bünyesinde barındırdığı birçok ürünün satışının gerçekleştirildiği bir e-ticaret platformudur. 2014 yılı verilerine göre 21 bin kayıtlı mağaza ve 24,5 milyon ürün yer almaktadır. N11.com'un kayıtlı üye sayısı 4 milyondan fazladır.

        Giyim, ayakkabı, elektronik, ev ürünleri, anne & bebek ürünleri, kozmetik ürünleri, kişisel bakım ürünleri, mücevherat ve saat, spor ürünleri, kitap, müzik, film, oyun, tatil, eğlence, otomotiv ve motosiklet gibi ürün kategorileri bulunmaktadır.

        N11.com için tıklayınız
        .png
        .png

        GittiGidiyor

        2001 yılında kurulan GittiGidiyor, bünyesindeki ürünlerle günümüze kadar 50 milyondan fazla satışın gerçekleştiği bir e-pazaryeri platformudur. 16 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, birçok ürün kategorisine sahiptir.

        2011 yılında eBay tarafından satın alınan GittiGidiyor platformunda elektronik başta olmak üzeremoda, dekorasyon, anne-bebek, kozmetik, spor, hobi, otomobil, süpermarket kategorilerinde ürün satışı yapılmaktadır.

        GittiGidiyor için tıklayınız
        .png
        .png

        Media Markt

        1979 yılında Almanya'da kurulan Media Markt, Almanya'nın en büyük elektronik satış mağazaları zincirine sahip olan Metro Group kuruluşudur. Türkiye'de yer alan 41 mağazasıyla satış yapan Media Markt'ta başta elektronik ürünleri olmak üzere beyaz eşya, ev aletleri, spor aletleri ve kişisel bakım ürünlerinin satışı yapılmaktadır.

        Media Markt için tıklayınız
        .png
        .png

        Teknosa

        REKLAM

        25 Temmuz 2000 tarihinde kurulan TeknoSA; TV, ses, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, oyun, hobi ürünleri, beyaz eşya, kişisel bakım ve teknolojik ürünlerin satışı gerçekleştirilmektedir.

        2012 yılı verilerine göre, 81 ilde 300 mağazası bulunmaktadır.Mayıs 2012'de halka arz edilerek Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştır.

        Teknosa için tıklayınız
        .png
        .png

        Trendyol.com

        2010 yılında kurulan Trendyol.com, günümüzde dünyaca tanınan çeşitli giyim markalarının ürünlerinin satışının gerçekleştiği bir e-ticaret platformudur. 12 milyondan fazla kayıtlı üyesi bulunan Trendyol.com'da 60 milyondan fazla ürün bulunmaktadır.

        Trendyol.com'un ürün kategorileri arasında erkek/kadın/çocuk şeklinde giyim, ayakkabı, saat, çanta, aksesuar, kozmetik, gözlük ve iç giyim yer almaktadır.

        Trendyol için tıklayınız

        Vatan Bilgisayar

        1983 yılında kurulan Vatan Bilgisayar, elektronik eşya satışı firmaları arasında yer almaktadır. Türkiye genelinde 2016 yılı itibarıyla 115'ten fazla mağazasıyla Türkiye'nin 53 şehrinde hizmet vermektedir.

        REKLAM

        Ürün kategorileri arasında telefon, bilgisayar, bilgisayar parçaları, kamera, TV & ev elektroniği, aksesuar, oyun, hobi eşyaları, ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yer almaktadır.

        Vatan Bilgisayar için tıklayınız

        Lidyana.com

        Ünlü markaların ürünlerinin satışının gerçekleştiği Lidyana.com'da kadın ve erkek ürünleri yer almaktadır. Lidyana.com'da giyim, ayakkabı, takı, spor, gözlük, kozmetik, saat, aksesuar ve çanta ürünlerinin satışı yapılmaktadır.

        Lidyana.comiçin tıklayınız
        .png
        .png

        Morhipo

        2011'de Boyner Holding tarafından kurulan Morhipo.com'da kadın, erkek ve çocuk ürünlerinin satışı yapılmaktadır. Giyim, spor, saat, gözlük, takı, iç giyim, aksesuar, ev ürünleri, kozmetik ürünleri, ayakkabı ve çanta gibi ürünlerin satışı yapılmaktadır.

        Morhipo.comiçin tıklayınız
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ