Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Alita: Battle Angel'ın fragmanı yayınlandı

        Yukito Kishiro'nun serisinden uyarlanan Alita: Battle Angel ilk fragmanıyla karşımıza çıktı. Fragmanı izlemeden bilmenizi isteriz ki karakterler korkunç gözleriyle dikkat çekiyor. Filmin yapımcılığını James Cameron üstlenirken, yönetmenliğin koltuğunda ise Robert Rodriguez bulunuyor.

        Belirsiz bir gelecekte geçen hikayede Alita isimli bir cyborg'un alışılmışın dışındaki hayatı konu alınıyor. Kolları ve bacakları eksik olan Alita'yı Daisuke Ido adındaki bir bilim adamı kurtarır ancak bu sefer de Alita'nın hafızası silinmiş olur. Ana hatlarıyla bu şekilde ilerleyen hikayede izleyicileri rahatsız eden ne cyborg'un eksik görüntüsü ne de varolma mücadelesi.... İzleyiciyi tek rahatsız eden Alita'nın CGI ile eklenen gözleri oluyor. Bunun ziyadesiyle rahatsız edici olduğunun altını çizmek istiyoruz.

        Alita: Battle Angel'ın yurt dışında 20 Temmuz 2018'de vizyona gireceği bilinse de ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netlik kazanmadı. Kadrosunda Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Eiza Gonzalez, Michelle Rodriguez, Ed Skrein ve Makershala Ali gibi önemli isimlerin yer aldığı filmin fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ