Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Alman gazeteciler stada böyle geldi! - Futbol Haberleri
        1

        Çok değil bundan daha 6 ay önce Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Beşiktaş, Leipzig ile karşılaşmış ve o maçta Siyah-Beyazlı taraftarların müthiş desteği tüm dünyaya ulaşmıştı.

        2

        Müthiş gürültü yapan, rakibi baskı altına alan taraftarlar Alman oyuncu Timo Werner’in kulağından sorun yaşamasına ve maça devam edememesine neden olmuştu.

        3

        İşte o günden sonra Vodafone Park ve Beşiktaşlı taraftarların ünü dilden dile dolaşmış, özellikle sosyal medya sayesinde dört bir yana uzanmıştı.

        4

        İlk maçtan çıkan 5-0’lık sonucun ardından rövanş prestije dönmüştü ancak başta Bayern kanadı olmak üzere herkes Siyah-Beyazlı taraftarların Park’ta neler yapacağını merak ediyordu.

        5

        ‘EN İYİ STATLARDAN BİRİ’

        Maçın başlaması ile birlikte statta her zaman olduğu gibi müthiş bir gürültü çıkarmaya, gürültü yapmaya başlayan Beşiktaşlı taraftarlar için ilk övgü Bayern Münih’in Twitter hesabından geldi...

        6

        Desibel fotoğrafı paylaşan Almanlar, “Çok gürültülü” mesajını paylaştı. Sahadan 3-1’lik mağlubiyet çıksa da herkes Beşiktaş taraftarını konuştu...

        10

        HUMMELS: Karşılaştığım en gürültülü stat

        Bayern Münih savunmasının önemli ismi Mats Hummels de taraftarlara övgü yağdırdı.

        11

        Alman oyuncu, “Gerçekten harika bir duyguydu. Beşiktaş taraftarlarının sesleri soyunma odasına kadar geliyordu. Şimdiye kadar karşılaştığım en gürültülü stat burası. Burada oynamak çok güzel” diye konuştu.

        12

        BOATENG: Atmosfer tek kelimeyle inanılmaz

        Bayern Münih’in bir diğer önemli oyuncusu Jerome Boateng de stattan çok etkilenen isimlerdendi.

        13

        Tecrübeli savunmacı, “Burada kazanmak istiyorsanız, baştan sona kadar konsantrasyonunuzu bozmamanız gerekiyor. Çünkü taraftar ve atmosfer tek kelimeyle inanılmaz” dedi.

        14

        ALMAN GAZETECİLERDEN DESİBEL KONTROLÜ

        Vodafone Park’ta taraftarın yapacağı gürültünün hangi boyutlara varacağını merak eden Alman gazeteciler, İstanbul’a hazırlıklı geldi...

        15

        Bazı basın mensuplarının desibel ölçüm cihazı getirdikleri ve statta ölçüm yaptıkları kaydedildi.

        16

        SAHAYA KEDİ GİRDİ

        Vodafone Park’taki karşılaşmanın 51. dakikasında sahaya sarı renkli bir kedi girerken güvenlik güçleri, bu kediyi güçlükle saha dışına çıkarttı.

        17

        Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver, kedinin saha içinden çıkarılmasını beklerken mücadele kısa süreliğine durdu. Kedinin saha kenarına alınmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti.

        18

        Bayern Münih'in sosyal medya hesaplarından kediyle ilgili birçok paylaşım yapıldı.

        25
        26

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ