Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alper Potuk'tan ihanet açıklaması - Magazin haberler

        ANNESİNİ DEVREYE SOKMUŞTU

        HT Magazin'den Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Alper yine ofsayta düştü! Alper Potuk’la Tuvana Türkay’ın uzun süre inkâr edip yakalanınca kabul etmek zorunda kaldıkları ilişkileri, Fenerbahçeli yıldızın güzel oyuncuyu aralık ayında aldattığının ortaya çıkmasıyla bitmişti.

        Olaydan 1 ay sonra Potuk, Türkay’ın annesi Armağan Hanım’ı devreye sokarak ünlü oyuncuyu barışmaya ikna etmişti.

        SEVGİLİSİ ABİSİNE EMANET

        Geçtiğimiz hafta yeniden ayrılan ikilinin kararının altından yine ihanet çıktı. Türkay, sevgilisinin Aleyna Eroğlu ile görüştüğünü öğrenince köprüleri atıp ilişkisini bittirdi.

        REKLAM

        ALPER POTUK'TAN AÇIKLAMA

        Alper Potuk, çıkan haberler hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Potuk'un o açıklaması:

        "Kamuoyuna; İsmimin bir süre birliktelik yaşayıp ayrıldığım kişiyle, her gün asılsız haberler yapılarak anılıyor olması son derece sıkıcı bir hal aldı. Sustukça şiddeti arttıran her türlü iftira karşısında net olarak belirtmek isterim ki; ne bir kaç gün önce "kendi evimde geçtiği öne sürülen hayali aldatma haberi", ne de bugünkü ağabeyimin daha önce hiç karşılaşmadığım kız arkadaşı ile ilgili haber" gerçek değildir. Kasıtlı şekilde yaptırılan bu ve benzeri haberleri ortaya atan, kullanan kişi ve kurumlar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Gündemi bu şekilde meşgul etmekten dolayı üzgün olduğumu ifade ederek bundan sonra adımın magazin haberlerinde daha fazla konu edilmemesi için tüm hukuki yolları kullanacağımı da belirmek isterim. Saygılarımla..."

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ