Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatlarında son durum! Gram altın rekor kırdı Çeyrek altın fiyatları ne kadar? (08.11.2017) - Altın Haberleri

        Altın fiyatları dün yurtiçi piyasalar kapandıktan sonra döviz kurlarındaki değer kazançlarına paralel tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 159,7 lirayı görmüştü. Altın bugüne sakin başlayıp 159 lira seviyelerinde dengelenmesine karşın öğleye doğru gelen alımlarla yeniden yükselişe geçti.

        İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 160,30 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 1.073,00 lira oldu.

        İstanbul Kapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki kapanış ve bugün açılış fiyatları (TL) şöyle:

        REKLAM

        DOLAR 3.90 TL'DEN DÖNDÜ

        Altın gibi dolar ve euroda da hareketli dakikalar yaşanıyor. Dolar/TL ABD ile ilişkilerin seyrine yönelik endişelerle 3.90'ın üzerini gördü. Euro ise 4.52 seviyesinin üzerine çıkarak TL karşısında rekor kırdı ve 4.5238 TL'ye kadar çıktı.

        Saat 14.00 itibariyle dolar 3.8930 TL, euro da 4.5170 TL'den el değiştirdi.

        ABD ile Türkiye'nin sınırlı da olsa vize başvurularını karşılıklı kabul etmeye başlamasının ardından dolar/TL hafta başında geriledi. Ancak analistler daha sonra yapılan açıklamaların ilişkilerin yakın zamanda düzelemeyeceğine dair algı oluşturmasıyla TL üzerindeki baskının devam ettiğini belirtiyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ