Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın ne kadar? Bugün çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? İşte altın fiyatları! - Altın Haberleri

        Altın fiyatlarındaki son durum vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Altına yatırım yapmayı düşünen veya altın bozdurmak isteyen vatandaşların merakla takip ettiği altın fiyatlarında değişimler yaşanmaya devam ediyor. Peki altın bugün ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? İşte 21 Ocak güncel altın fiyatları ve detaylar.

        ALTIN FİYATLARI (21 OCAK 2018)

        Altın fiyatlarındaki artış devam ediyor. Vatandaşların sık sık takip ettiği çeyrek altın, gram altın ve cumhuriyet altını fiyatlarındaki değişim bugün de sürüyor. İşte altın fiyatlarındaki son durum;

        Gram altın: 163,1420 TL

        Çeyrek altın: 267,51 TL

        Cumhuriyet altını: 1.096,07 TL

        ALTIN DÜN NE KADARDI?

        REKLAM

        Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı dün yüzde 0,74 artışla 163,20 liradan tamamladı.

        İstanbul Kapalıçarşı'da, Cuma günü kapanışta çeyrek altın 267,00 lira, Cumhuriyet altını 1.092,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,74 yükselişle 163,20 liradan işlem gördü.

        İstanbul Kapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki ve bugün itibarıyla kapanış fiyatları (TL) şöyle:

        Altının ons fiyatı ise dün 1.324-1.333 dolar bandında hareket etmesinin ardından bugün yüzde 0,5'lik artışla 1.332,8 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

        Altın uzmanıİslam Memiş, altın fiyatlarında kar satışlarının yaşandığını belirterek, dolar endeksindeki toparlanma ve jeopolitik risklerin de fiyat hareketlerinde etkili olduğunu kaydetti.

        Altının ons fiyatında 1.335 doların kritik destek seviyesi olarak izleneceğini vurgulayan Memiş, "Bugün dolar endeksi toparlanmaya devam ederse altının ons fiyatı 1.320 dolar seviyesine kadar düşüşlerini sürdürebilir.

        Ancak tepki alımları yaşanırsa altının ons fiyatı, tekrar 1.340 dolar seviyesini test edebilir." dedi.

        REKLAM

        Altın uzmanı Memiş, altının gram fiyatının ise dolar/TL ve ons fiyatındaki düşüşlerden etkilendiğini aktararak, teknik açıdan gram altında 159,7 liranın destek, 165,0 liranın ise direnç olarak izleneceğini bildirdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ