Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amber Heard: Hem kadınlarla hem de erkeklerle birlikte oldum
        1

        Amber Heard, Amerikan Allure dergisinin yeni sayısına bir röportaj verdi.

        2

        Ünlü oyuncu, cinsel kimliği ve özel hayatı hakkında konuştu.

        3

        Heard, “Hollywood’daki herkes, cinsel yönelimimi açıklarsam kariyerimin mahvolacağını söyledi. Hiç kimse yapabileceğime inanmadı” dedi.

        4

        31 yaşındaki oyuncu, daha önce hem kadınlarla hem de erkeklerle birlikte olduğunu ifade etti, fakat kendini biseksüel olarak tanımlamak istemediğini belirtti.

        5

        Heard, "Kendimi hiçbir şekilde tanımlamak ya etiketlemek istemiyorum. Kimden hoşlanıyorsam onunlayım. Bir kadınla da ilişkim oldu. İki seçeneğim vardı; ya onu bırakacaktım, ya da devam edecektim" dedi.

        6

        Ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

        10

        Heard, cinsel kimliğiyle ilgili sorulan soruya ise şöyle yanıt verdi:

        11

        "Daha fazla eğitim aldıkça ve doğamızın gerçekleriyle yüzleştikçe, harfler eklemeyi sürdürdük. Bu çok iyi bir kalkandı, fakat şu anda altında eziliyoruz. 'Etiketleme'ye karşı direnmemiz çok önemli. Bana kaç tane harf eklediğinizle ilgilinmiyorum. Sonunda, hepimiz insan olarak okunuyoruz. Eşitlik tartışmaya açık olmamalı. İnsanlara eşit yaklaşıyor musunuz? Sizi bu konuda düşünmeye davet ediyorum."

        12

        "Justice League" ve "Aquaman" filmleriyle izleyici karşısına çıkacak olan aktris, ayrıca formunu korumak için günde beş saat egzersiz yaptığını açıkladı.