Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ampute Milli Takımımız nasıl şampiyon oldu? Tolgay Arslan taktik tahtasını paylaştı - Beşiktaş Haberleri

        Ampute Milli Takımımız, Türkiye'de düzenlenen 2017 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere ile karşılaştı. Ay-Yıldızlılar, Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi 25. dakikada Ömer Güleryüz, 50+2. dakikada Osman Çakmak'ın golleriyle 2-1 kazandı. Milli Takımımız, bu sonuçla 2015'in ardından bir kez daha Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Millilere dört bir yandan tebrik gelirken bu şampiyonluk, dünyada da konuşulan bir konu oldu. Beşiktaş'ın orta sahası Tolgay Ali Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Milli Takımımız'ın kazandığı zaferin arka planını gözler önüne serdi.

        Siyah-beyazlı futbolcu, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda maçın taktik tahtasının fotoğrafını atarken "Taktik bu!" ifadelerini kullandı ve #AmputeMilliTakımımızAvrupaŞampiyonu etiketini kullandı. Tahtanın sol üst kısmında bulunan “Ayak bir ama yürek tek. Allah hepinizden razı olsun” notu ise dikkatleri çekti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ