Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie çocuklarıyla yemek yedi
        1

        Ünlü oyuncu ve yönetmen Angelina Jolie, önceki akşam dört çocuğuyla, New York'ta çıktığı akşam yemeğinde görüntülendi.

        2

        42 yaşındaki Jolie, çocukları Maddox, Shiloh, Zahara ve Knox ile birlikte kentin en gözde restoranlarından birinde akşam yemeği yedi. Tüm aile geceye özenle hazırlanmıştı. Jolie, klasik tarzda siyah askısız elbisesini uzun eldivenlerle tamamladı.

        3

        Jolie'nin ilk biyolojik çocuğu Shiloh her zamanki gibi erkek kıyafetleri içindeydi.

        4

        Maddox ve Knox da şıklık konusunda birbirleriyle yarıştı. Jolie ve çocukları restoranın arka kapısından çıkmayı tercih etti.

        5

        Soğuk havadan etkilendikleri yüz ifadelerinden de belli olan Jolie ve dört çocuğu hızla araçlarına gitmek isteseler de ünlü yıldız kapıda kendisini bekleyen hayranlarını kıramayıp onlara imza dağıttı.

        6

        Aile sonra kendilerini bekleyen araca binip evlerine doğru yola koyuldu. Maddox'ın annesine karşı sergilediği kibar tavırlar da gözlerden kaçmadı.

        7

        Geçtiğimiz günlerde Jolie hakkında korkutan iddia bir ortaya atılmıştı.

        8

        ABD'de yayınlanan Star dergisinin iddiasına göre; 42 yaşındaki Angelina Jolie, 11 yaşındaki kızı Shiloh'dan bile daha zayıf.

        9

        Dergi, Brad Pitt ile ayrılma sürecinde zor günler yaşayan ve yeni filminin tanıtımı nedeniyle iş programı da yoğun olan Jolie'nin anoreksiyanın pençesine iyice düştüğünü ileri sürdü.

        10

        Star dergisi, 1.69 cm boyundaki Angelina Jolie'nin sadece 38 kilo olduğunu da iddia etti. Aynı zamanda ünlü yıldızın tehlikeli bir diyet yaptığı da derginin iddiaları arasında.

        11

        Derginin görüşünü aldığı bir uzman doktor da Angelina Jolie'nin kendini açlığa mahkum ettiğini belirtti. Star dergisinin ileri sürdüğüne göre eski eşi Brad Pitt de Jolie'yi sağlıklı beslenmesi konusunda uyarıyor. Dergi, Jolie'nin arkadaşlarının ünlü yıldızın kanserle mücadele edip etmediği konusunda endişelendiklerini de yazdı.

        12

        Ancak Gossip Cop adlı internet sitesi tüm bu iddiaların asılsız olduğunu ileri sürdü. Gossip Cop, Jolie'nin zayıflığı ile ilgili belli zamanlarda ortaya atılan iddialar gibi Star'ın yazdığı "Shiloh'dan bile daha zayıf" haberlerinin de gerçeği yansıtmadığını yazdı. Jolie, kısa bir süre önce Vanity Fair dergisine verdiği röportajda sağlığı ve hayatıyla ilgili her ayrıntıyı kontrol altında tuttuğunu ifade etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ