Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie ile The Weeknd aşk mı yaşıyor? İkinci kez buluştular - Magazin haberleri
        1

        Kendisi gibi oyuncu olan Brad Pitt ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan Angelina Jolie'nin bir süredir şarkıcı The Weeknd ile birlikte olduğu konuşuluyor.

        2

        İKİNCİ KEZ BULUŞTULAR

        Temmuz ayında Los Angeles'taki bir restorandan birlikte çıkarken görülen Jolie ile Weeknd, ikinci kez bir araya geldi. İkili, geçtiğimiz akşam Santa Monica'daki bir restoranda buluştu.

        3

        Yemek yiyen Angelina Jolie ile The Weeknd, mekanda yaklaşık 2,5 saat kadar kaldı. Restorana ayrı ayrı gelen Jolie ile Weeknd, çıkışta aynı otomobille döndü.

        4

        Daily Mail'in haberine göre; Weeknd'in arabasına binen Oscar ödüllü oyuncu, ünlü şarkıcının Bel-Air'deki 70 milyon dolarlık evine gitti.

        5

        BELLA HADID'DEN AYRILDI

        Gerçek adı Abel Makkonen Tesfaye olan Kanadalı şarkıcı The Weeknd, model Bella Hadid ile 2015 yılında ilişki yaşamaya başlamıştı. İkili, geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini noktalamıştı.

        Weeknd, 'Over Now' (Bitti) adlı yeni şarkısı ile bu ilişkiyi geride bıraktığını dünyaya ilan etmişti.

        6

        "DÖNÜŞÜMÜZ YOK"

        Ünlü şarkıcının kendisinin yazdığı parçada, "Dönüşümüz yok / Eskisi gibi olamıyoruz / Bitti / Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama." sözleri geçiyordu.

        7

        Hadid, bunun üzerine sosyal medya hesabından zaman zaman ağladığı anları paylaşmıştı.

        8

        ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK!

        Öte yandan 2016'da yollarını ayıran Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Jolie, bu yılın başlarında evlilikleriyle ilgili dudak uçuklatan bir açıklama yapmış ve Pitt'in birliktelikleri süresince kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

        FBI soruşturmasının yanı sıra Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulmuştu. Fakat oyuncu, bu soruşturmalarda aklanmıştı.

        İkilinin; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında üçü biyolojik üçü evlatlık olmak üzere altı tane çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ