Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da eski damat dehşeti

        Ankara'da Ercan T., aralarındaki para anlaşmazlığı nedeniyle davalık olduğu eski kayınpederi Muzaffer Çelik'i tabancayla vurarak öldürdü, eski kayınbiraderi Taner Çelik'i ise ağır yaraladı.

        ÖLÜ SAYISI 2'YE ÇIKTI

        Saldırıda ağır yaralanan Taner Çelik de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece saldırıdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

        ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

        Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "20.12.2017 günü saat 15.30 sularında Altındağ ilçesi Babür Caddesi'nde, aile içi anlaşmazlık sebebiyle meydana gelen silahlı saldırıda, 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Olayın faili E.K., polis memuru tarafından suç aletiyle birlikte yakalanmıştır" denildi.

        DHA'nın haberine göre olay, bugün öğleden sonra Altındağ ilçesi Babür Cadde Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde meydana geldi. Muzaffer Çelik ve oğlu Taner Çelik, otomobilde otururken eski damatları Ercan T.'nin silahlı saldırısına uğradı. Ercan T., eski kayınpederi Muzaffer Çelik ile oğlu Taner Çelik'e, tabancayla 6 el ateş etti. Muzaffer Çelik olay yerinde yaşamını yitirdi.

        Olayın ardından kaçmaya çalışan Ercan T., çevredekiler tarafından yakalandı. Tartaklanan Çelik, gelen polislere teslim edildi. Taner Çelik ile Ercan T. hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

        Caddeyi trafiğe kapatıp, inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ