Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yemek kartları düzenlemesine ilişkin, "Yönetmelik sayesinde yemek kartlarından alınan komisyon yüzde 6'yı geçemeyecek ve sektörün üzerindeki yük kalkacak." ifadesini kullandı.

        Baran, yazılı açıklamasında, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmelikle yemek kartlarına getirilen düzenlemenin sevindirici olduğunu belirtti.

        ATO'nun yemek kartlarında uygulanan yüksek komisyonların düşülmesi için daha önce girişimlerde bulunduğunu anımsatan Baran, şunları kaydetti:

        "Yönetmelik sayesinde yemek kartlarından alınan komisyon yüzde 6'yı geçemeyecek ve sektörün üzerindeki yük kalkacak. ATO olarak gündeme getirdiğimiz yemek kartı sorununda çözüm odaklı çalışan başta sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci olmak üzere hükümetimize teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler