Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Başkentte geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 32 kişi tutuklandı.

        Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 14-20 Mayıs'ta uyuşturucu operasyonları düzenlendi.

        Operasyonlarda, 946 gram esrar, 279 gram eroin, 35 gram kokain, 2 kilo 15 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), 0.56 gram metamfetamin ile 114 uyuşturucu hap ele geçirildi.

        Uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı oldukları iddiasıyla 92, bulundurma ve benzer suçlardan ise 1 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Zanlılardan 32'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalarda 1 tabanca, 1 şarjör, 2 av tüfeği, 2 hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 20 bin 790 liraya el konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler