Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Milli sporcu Martino Minuto, Danimarka'da düzenlenen Uluslararası Eskrim Federasyonu (FIE) Uluslararası Satellite Flöre Turnuvası'nda bronz madalyanın sahibi oldu.

        Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, pul müsabakalarında 6 maçın 5'ini kazanan milli sporcu, 64'lük tabloya 7. sıradan girdi. 64'lük tabloyu maç oynamadan geçen Martino Minuto, Tablo 32'de İngiliz rakibi David Standen'i 15-6 yenerek Tablo 16'ya kaldı.

        Bu turda da Danimarkalı rakibi Thomas Lerche Berg'i 15-9 mağlup eden Minuto, çeyrek finalde bir başka Danimarkalı Kolja Dahlin'i de 15-11 yendi ve yarı finale yükseldi.

        Milli eskrimci, yarı finalde ise yine ev sahibi ülkeden Conrad Seibaek Kongstad'a 15-10 yenilerek, turnuvayı bronz madalyayla tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler