Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünce, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile uyuşturucu ya da uyarıcı madde ihraç etme suçlarından aranan Abdulselam T. isimli şahıs Azerbaycan'da yakalandı.

        Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" ile "uyuşturucu veya uyarıcı madde ihraç etme" suçlarından Edirne 2. Sulh Ceza Hakimliği ve Siverek Ağır Ceza Mahkemesinin yakalama emirlerine istinaden aranan 27 Mayıs 1967 doğumlu Abdulselam T'nin Azerbaycan'da yakalanması sağlandı.

        Abdulselam T, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı yetkililerince Azerbaycan'dan alınarak İstanbul Atatürk Havalimanında görevli personele teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler