Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara iftar vakti! 21 Mayıs akşam ezanı saat kaçta okunacak? İşte Ankara iftar ve sahur saati 2018!
        1

        Ankara iftar saatini Ramazan ayının 6. orucunu tutan Ankaralılar araştırıyor. Diyanet Ramazan imsakiyesine göre Ankaralılar dün iftarı saat 20.08'de yaptı. Sabah saat 03.36'ya kadar sahur yapılan Ankara'da iftar bugün saat kaçta yapılacak? İşte 21 Mayıs Ankara iftar ve sahur vakitleri...

        2

        ANKARA İFTAR VAKTİ

        21 Mayıs 2018 Pazartesi günü Ankaralılar saat 03.36'ya kadar yaptıkları sahurun ardından tuttukları orucu saat 20:09'da okunacak akşam ezanıyla birlikte açacak. Ankara iftar vakti saati 20.09 olarak belirlendi. Diyanet Ramazan imsakiyesi il il sorgulamak için tıklayınız : http://www.haberturk.com/ramazan/imsakiye

        3

        ANKARA SAHUR VAKTİ

        Bu akşam açılacak orucun ardından, Ankaralılar yarın (22 Mayıs) tutulacak 2018 Ramazan ayının 7. orucu için saat 03.34'e kadar sahur yapacak.

        4

        GÜNÜN DUASI

        Allah'ım! Bu günde çabamı mükâfatlandır; günahımı bağışla; amelimi kabul buyur ve gözümü -günahlara- kapa; ey duyanların en iyi duyanı!

        5

        DIŞ FIRÇALAMAK ORUCU BOZAR MI?

        Diş fırçalayan ve oruçlu olan bir kişinin orucu bozulmaz. Ancak kişi diş fırçaladığı esnada yanlışlıkla boğazına su kaçırması veya diş macununu yutması orucu bozar ve orucun kazasının yapılması gerekmektedir. Orucun bozulma ihtimali üzerinde durularak, diş fırçalama işleminin iftardan sonra ve imsaktan önce yapılması en makbul olanıdır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ