Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da işlenen cinayet zanlısı, polisi 'Hoşgeldiniz' diye karşıladı

        Antalya'da, kendisine kötü tamirci tavsiye ettiği için tartıştığıarkadaşı 39 yaşındaki Özkan Bozlak'ı tabancayla öldüren 30 yaşındaki T.K., dün saklandığı evde yakalandı. T.K. polisleri, "Hoşgeldiniz"diyekarşıladı.

        DHA'nın haberine göre olay, 21 Nisan saat 20.00 sıralarında Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi Ahmet Hamdi Akseki Caddesi'nde meydana geldi. Galericilik yapan T.K., arıza yapan otomobilini, aynı işi yapan arkadaşı Özkan Bozlak'ın önerdiği tamircide yaptırdı. Ancak T.K.'nin aracı, seyir halindeyken yeniden arıza yaptı. Bunun üzerine T.K. ile Özkan Bozlak, telefonda tartıştı. Özkan Bozlak bir süre sonra tamirci dükkanına gitti. Başka bir araçla tamirciye gelen T.K., tartıştığı Bozlak'ın başına tabancayla bir el ateş etti. İşyeri çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin uzun süre kalp masajı yaptığı Bozlak, ambulansla götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. T.K. ise kaçtı.

        POLİSİ'HOŞGELDİNİZ'DİYEKARŞILADI

        Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube MüdürlüğüCinayetBüro Amirliği ekipleri, T. K.'nin Güzeloba Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti. Dün operasyon düzenleyen ekipler, eve gelen ekipleri kapıda "Hoşgeldiniz"diyekarşıladı.

        Gözaltına alınan ve ifadesinde arkadaşı Özkan Bozlak'ı isteyerek öldürmediğini belirten T. K., "Çok sinirlenmiştim. Yanımda taşıdığım tabancanın namlusunu kafasına 3 kez vurdum. Bir anda silah patladı. Korkup kaçtım" dedi.

        T. K., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ