Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da nişandan önce alkol ve uyuşturucu alan üniversiteli öldü

        Antalya'da bugün yapılacak nişanına hazırlanan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki T. S., iddiaya göre dün gece arkadaşları ile birlikte alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra fenalaşıp öldü.Polis, olayla ilgiliS.'nin6 arkadaşını gözaltına aldı.

        DHA'nın haberine göre, olay, 4 katlı apartmanın zemin katında dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Üniversiteöğrencisi T. S., sevgilisi B. S. ile bugün yapılacak nişanları için bütün gün alışveriş yapıp yüzük aldı.

        Akşam saatlerinde üniversite öğrencisi 6 arkadaşının kaldığı eve gelenS., bir süre sonra onlarla birlikte Konyaaltı Sahili'ne giderek buradaalkol aldı. Arkadaşları bir süre sonraS.yisahilde bırakarak eve döndü.

        Sahilde alkol almaya devam edenS.,bir arkadaşının oluşturduğu 'Ben pıt atcam' adlı WhatsApp grubundan, evde uyuşturucu partisi düzenledikleri yönünde mesaj aldı.

        S., bunun üzerinearkadaşlarının yanına gitti. Evde iddiaya göre uyuşturucu hap alıp üzerine esrar kullananS., aniden fenalaştı.

        TAKSİ SÜRÜCÜSÜ ALMADI, ARKADAŞLARI BIRAKIP KAÇTI

        ArkadaşlarıS.'yi hastaneye götürmek için bir taksi çağırdı. Apartman girişine kadar getirilenS.'nindurumunun iyi olmadığını fark edentaksi şoförü, oradan ayrıldı. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Eve gelen sağlık görevlileri bahçe girişinde hareketsiz yatanS.'ninyaşamını yitirdiğinibelirledi.

        S.'ninöldüğünü öğrenen arkadaşları panikleyip kaçtı. Olay yerine gelen polis,S.'nin cesedinde ve evde inceleme yaptı. Polis, kaçan 6 şüpheliyi tespit edip çok geçmeden ara sokaklarda hepsini gözaltına aldı.

        Şüpheliler ifadelerinin alınması için polis merkezine götürülürken,S.'nincesedi otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ