Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da diş hekiminin binanın balkonundan düşüp ölmesiyle ilgili açılan davada, tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

        Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Yücel Düzen, yakınları ve taraf avukatları katıldı.

        Söz verilen Düzen, diş hekimi Özgür Özen ile internetten tanıştığını, kendisine zarar vermediğini ileri sürdü.

        Özen'in ölümüyle ilgili bir suçunun bulunmadığını öne süren Düzen, üzerine atılı "kasten öldürme" suçlamasını kabul etmediğini söyledi.

        Özen'in eski eşinden tehdit aldığı gerekçesiyle psikolojisinin bozuk olduğunu savunan Düzen, "Zaman zaman her evde olduğu gibi bizim de aramızda sorunlar olurdu ama bunları da aşardık. Sevdiğim kadını öldürmüş olmanın verdiği töhmet ile ömür boyu yaşamak istemiyorum." dedi.

        Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

        Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 1 Şubat 2017'de 11 katlı binanın bahçesinde diş hekimi Özgür Özen'e ait ceset bulunmuş, Özen'in 5. kattan atıldığı iddiasıyla eski erkek arkadaşı Yücel Düzen, tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler