Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray’ın Süper Lig Şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da kutlanıyor. Ligin son haftasında Göztepe’yi yenerek şampiyon olan Galatasaray’ı destekleyen futbolseverler, Antalya sokaklarını karnavala çevirdi.

        Çoluk çocuk, genç yaşlı ellerinde sarıkırmızı kaşkol, flama ve bayraklarla kent sokak ve caddelerinde tur atan Antalyalılar, zaman zaman trafiği tıkadı. Taşkınlık çıkaran taraftar grupları ile polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

        Galatasaray, Süper Lig'de 21'üncü şampiyonluğu, Antalya'da coşkuyla kutlandı. Sarıkırmızılılar son 22 yılda 11 kez şampiyon oldu. Maçı restoran ve kafelerde dev ekran karşısında heyecanla izleyen Galatasaray taraftarı, bitiş düdüğüyle cadde ve meydanları doldurdu. Antalya'da caddelerde konvoy oluşturan sarıkırmızılı takımın taraftarı, şehir turu attı. Galatasaray bayrağı ile araçlarını süsleyen taraftarlar korna çalıp meşale yakarak şampiyonluğu kutladı. Antalya'da Galatasaray taraftarının şampiyonluk kutlamasını kalabalık olarak gerçekleştirdiği mekanlardan biri de Saat Kulesi karşısındaki Attalos Heykeli önü oldu. Alanda meşale yakan taraftarlar tezahüratlarla büyük coşku yaşadı.

        Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler