Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin 1’inci taksit ödemelerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için bu hafta sonu merkez vezne ve 7 semt veznesinde hizmet vermeye devam edecek.

        Muratpaşa Belediyesi, 31 Mayıs Perşembe günü sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin 1’inci taksit ödemelerinde mükelleflerin herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için önlemlerini aldı. Bu çerçevede hizmet binasında bulunan merkez vezne ile Kırcami, Dedeman, Güvenlik, Cumhuriyet, Ali Çetinkaya, Konuksever ve Tapu Kadastro Müdürlüğü binasındaki vezneleri 26 Mayıs cumartesi ve 27 Mayıs pazar günleri de hizmet verecek. Vezneler, 08.30 17.00 saatleri arasında açık olacak. Ayrıca belirtilen vezneler, hafta içi, Pazartesi’den Perşembe’ye saat 19.00’a kadar açık kalacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler