Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde yaşayan Şehit yakınları ve Gaziler iftar yemeğinde buluştu.

        Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede yaşayan şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği verildi. Yemeğe Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez ve vatandaşlar katıldı.

        Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, “Bu vatan için canını kanını vererek, bu topraklarda hür ve özgür yaşamamızı sağlayan şehitlerimize çok şey borçluyuz. Şehitlerimizin, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınları onlar bizlere emanet. Bu iftarda bir araya gelip birlikte olmak istedik. Biz devlet, millet olarak şehit ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. İlçemizde de kamu kurum ve kuruluşlar olarak şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize, gazilerimizin yakınlarına yapabileceğimiz ne varsa her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İftar programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

        İftar yemeği sonrasında Korkuteli İlçe Müftüsü Selim Yazıcı nezdinde dua edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler