Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği (ANSAD) Başkanı İbrahim Düzenli ve yönetimini ağırladı.

        2329 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sigortacılık Haftası’nda Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Düzenli ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Muhittin Böcek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ANSAD Başkanı İbrahim Düzenli başta tüm üyelerin Sigortacılık Haftasını kutladı.

        Sigortanın önemine değinen Başkan Böcek, “İşletmelerimizin sigortalarını önem vermeleri gereklidir. Özellikle Antalya bölgemiz turizm potansiyeli itibarıyla şehrimize gelen yerle ve yabancı misafirlerimizi ağırlıyor. Misafirlerimize karşı sorumluluklarımız adına sigorta sistemine özen göstermekte fayda var. Sigorta haftasını kutlar, sigortalı bir yaşam dilerim” dedi.

        ANSAD Başkanı İbrahim Düzenli’de Başkan Muhittin Böcek’e tüm üyeleri adına teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler