Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Alanya ilçesinde 2013 yılında durdurulan KKTCAlanya feribot seferleri 30 Mayıs 2018 tarihinde tekrar başlayacak.

        Haftada 2 kez düzenlenecek seferler hakkında açıklama yapan Today Turizm Genel Müdürü Bekir Yıldırım, Alanya KKTC seferlerini tekrar başlayacağını söyledi.

        Haftada 2 kez Kıbrıs seferi olacak

        Haftada iki kez yapılacak seferlerle Kıbrıs'a ulaşımı kolay ve ekonomik hale getirileceğini dile getiren Yıldırım, "Kıbrıs'ta öğrenci olanlara ve öğrenci yakınlarına kolay ve ekonomik ulaşım imkanı sağlıyoruz. AlanyaAntalya bölgemizde tatil yapan yerli ve yabancı misafirlerimiz de Kıbrıs'a gidebileceği gibi Kıbrıs'tan da bölgeye tatile gelenler olacaktır" dedi.

        28 Ekim 2018 tarihine kadar sürmesi planlanan feribot ulaşımında toplam 64 seferin yapılacağını bildiren Yıldırım, seferlere yoğun talep gelmesi halinde sefer sayılarının 3 veya 4 çıkartılabileceğini de aktardı. Yıldırım seferlerin Çarşamba saat 10.00 GirneAlanya, Perşembe saat 12.00 AlanyaGirne ve Cumartesi saat 10.00 GirneAlanya, Pazar saat 12.00 AlanyaGirne olmak üzere haftada 2 kez tekrarlanacağını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler