Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Arnavutluk’un Dıraç şehrinde düzenlenen 2018 Dünya Okullar Satranç Şampiyonası’nda Dünya ikincisi olan Alperen Akdoğan’la biraraya geldi.

        Arnavutluk’un Dıraç şehrinde düzenlenen 2018 Dünya Okullar Satranç Şampiyonası’nda 40 ülkeden 487 sporcu arasından Dünya ikincisi olan Alperen Akdoğan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.

        Başarılı sporcuyu kutlayan Başkan Uysal, “Bu sene ülkemizi başarıyla temsil eden Alperen’i kutluyorum. Biz ulusumuzun ne kadar yetenekli, ne kadar zeki, güçlü ve karakterli olduğunu bilerek yaşıyoruz. Bizler bu standartlarımızı bilerek yarışırsak, Alperen gibi gençlerimiz bizleri Dünya standartlarında başarıya götürür” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler