Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF e-Kampüs giriş!

        AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? 13-14 Ocak'ta AÖF final sınavına katılan binlerce açıköğretim öğrencisi katıldıkları sınavın sonuçlarını merakla beklerken, bir yandan da sınav sorularını doğru yapabildiklerini öğrenmek için sınav soruları ve cevaplarının yayınlanacağı tarihi merak ediyor. Peki, AÖF final sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? AÖF e-Kampüs giriş nasıl yapılır? İşte merakla beklenen AÖF sınav soruları ve cevapları ile ilgili merak edilenler...

        AÖF FİNAL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

        AÖF sınav soruları ve cevapları için öğrenciler sorgularını hızlandırdı. AÖF güz dönemi final sınav soruları ve cevaplarının bugün yayınlanması bekleniyor. AÖF sınav soruları ve cevapları, Anadolu Üniversitesi'nin e-Kampüs uygulaması üzerinden yayınlanacak. Sorular ve cevaplar e-Kampüs üzerinden sınav soruları ve cevaplarını görüntüleyebilecek olan öğrenciler, geçmiş döneme ait sınavların soru ve cevaplarına da erişim sağlayabilecek.

        AÖF E-KAMPÜS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

        REKLAM

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) eğitimini sürdüren öğrencilerin, AÖF final sınav soruları ve cevaplarını görüntüleyebilmek için e-Kampüs sistemine giriş yapmaları gerekiyor. Öğrenciler e-Kampüs sistemine giriş yapabilmek için https://ekampus.anadolu.edu.tr/ internet adresinde T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini yazarak erişim sağlayabilecek.

        AÖF E-KAMPÜS GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

        Açıköğretim Fakültesi Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sistemi, öğrencilere her yerden dilediği zaman ders çalışma imkanı sunuyor. Açıköğretim sistemindeki dersler için hazırlanan ünite özetleriyle öğrenciler ders çalışabilmektedir. "Sorularla Öğrenelim" ders malzemesiyle açık uçlu sorular ve cevaplarını görüntüleyebilmektedirler. Deneme sınavları, çıkmış sınav soruları, yaprak testler ve alıştırma soruları da sistemde yer almaktadır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ