Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi Bahar dönemi vize sonuçları

        14-15 Nisan 2018 tarihlerinde uygulanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi vize sınavlarının ardından sınav sonuçları merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi ilk olarak AÖF soru ve cevapları öğrenciler için erişime açtı.

        AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Anadolu ÜniversitesiAçıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı.

        Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır.

        Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

        REKLAM

        Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

        ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ UYARI

        Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

        Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ