Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Apple, IKSV 37. İstanbul Film Festivali içeriklerini kullanıcılarla buluşturdu - Teknoloji Haberleri
        1

        App Store’da bugün sinema meraklıları için yayınladığı “Büyük Prodüksiyon” adlı hikayesinde basit ve güçlü video düzenleme uygulamaları ile eleştirmenlerden tam not alan filmlerin kalitesine ulaşabilmenin yollarını anlatıyor. Videolara film havası katmak, onları büyüleyici efektler ile zenginleştirmek, stop motion animasyonlar yaratmak veya denge kurmak istiyorsanız, bu hikayeyi App Store’da iOS cihazınızdan bugünün hikayesinde okuyabilirsiniz.

        2

        App Store’da günün listesi “İlk Senaryonu Yaz”. Amatör senaristlerin daha üretken olmalarını ve hayal ettikleri ilk senaryonu yazmaları için App Store’da bulunan çeşitli uygulamalara buradan ulaşmak mümkün.

        3

        Türkiye ve dünya sinemasının en etkileyici yapımlarını izleyicilerle buluşturan İstanbul Film Festivalini’nin müzikal kimliği de bugünden itibaren Apple Music’te. 37. İstanbul Film Festivali’nin en dikkat çenen film müzikleri “İstanbul Film Festivali Hit’leri” listesinde derlendi.

        4

        Apple Music Aracı sayesinde Apple Music Web player doğrudan haber sitesinin içine gömülebildiği gibi ön dinlemeyi sitenin içine entegre ederek de yayınlamak mümkün. Bunun için aşağıdaki linki kullanmak ve altındaki adımları takip etmek yeterli: Apple Music Aracı

        “Search” linkine tıkla, ülkeyi açılan menüden seçtikten sonra albümün adını gir ya da tercih ettiğin bir çalma listesini seç; sonrasında albüme tıklamak yeterli.

        5

        İstanbul Film Festivali ayrıca daha önce festivalde gösterilen filmlerden bir seçkiyle iTunes Movie Store’da izleyicilerle buluşuyor.

        6

        Geçmiş Festivallerden Seçilenler, Festivalde Yer Alan Yönetmenlerin Filmleri ve Dünyaca Ünlü Festivallerden Filmler “37. İstanbul Film Festivali” seçkisi ile izlenebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ