Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Apple Music'te Nostalji Zamanı - Teknoloji Haberleri

        Geçtiğimiz günlerde 40 milyondan fazla şarkı arşivi ile 30 milyon ücretli kullanıcıya ulaştığını açıklayan Apple Music bugün "Nostalji Zamanı" Başlığı altında anılarını tazelemek isteyen, geçmişten müzikler keşfetmek isteyenleri müzik tarihimizin unutulmaz sanatçılarının klasiklerinden oluşan nostaljik koleksiyon ile geçmişe bir yolculuğa çıkarıyor.

        “Nostalji Zamanı” odasında bugüne kadar dijital olarak hiçbir platformda yayımlanmamış Odeon Taş Plakları müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Bu keyifli oda 3 bölümden oluşuyor;

        İlk Kez Burada Dinle başlığında daha önce sadece plak formatinda bulunabilen ilk defa dijitalde yer alacak icerikler Apple Music’ ile kullanıcılarla buluşacak. Bu albümler ilk defa ve sadece iTunes ve Apple Music kullanıcıları tarafindan dinlenebilecek.45’likler başlığı altında ise daha önce dijitalde yer alan sarkilar ilk kez EP formatında Apple Music’te!

        Ayrıca bu içeriklerden yaratılan editoryel playlist’ler de Nostalji Zamanı odasında bulunuyor.

        Projede; Adnan Varveren, Afif Tekir, Ahmet Üstün, Ajda Pekkan, Ayferi, Cantekin (Yalçın Ateş Ork.), Çetin Akcan (Yankılar 7 Ork.), Daniela, Erol Büyükburç, France Reynac, Füsun Önal, Güneri Tecer, Hafız Fahri, İbrahim Özgür (Park Otel Orkestrası), İlhan Feyman Ork., Kemani Ama Recep, Los Alcarson, Malatyalı Fahri Kayahan, Mavi Işıklar, Meçhul Kadın, Neşe Karaböcek, Nezahat Bayram, Nil Demirhan, NürettinÇamlıdağ, Okyay, Öztürk Serengil, Ruçhan Çamay, Sevim Tanürek, Şecaattin Tanyerli, Yıldırım Gürses, Nesrin Sipahi gibi sevilen sanatçıların eserleri yer alacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ