Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Ara transfer dönemi ne zaman başlıyor? Ne zaman bitecek? - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig'de kıyasıya mücadelenin yaşandığı 2017-2018 sezonunun ilk yarısı sona erdi. Ligde şampiyonluk ve Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi veren ekipler kadrolarını revize etmek için 4 koldan harekete geçti. Birçok taraftar takımlarından gelecek transfer bombalarını deyim yerindeyse 4 gözle bekliyor. Takımlar transferler için görüşmelere başlasa da imzalar için resmi transfer dönemini beklemek zorundalar. Peki, ara transfer dönemi ne zaman başlıyor? Ne zaman bitecek? İşte ara transfer döneminin tüm detayları...

        ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? NE ZAMAN BİTECEK?

        Süper Lig'in ilk yarısını 17 maçta 36 puan toplayan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü lider bitirdi. Galatasaray, 35 puanla Medipol Başakşehir'in en yakın takipçisi. Bu iki takımı 33 puanla Fenerbahçe, 30 puanla Göztepe, Kayseri ve Beşiktaş takip ediyor. Trabzonspor ise 29 puanla zirve takibini sürdürüyor. Lig'in alt sıralarında da puanların yanı sıra averajlar devreye girmiş durumda. Kıyasıya mücadeleye sahne olan Süper Lig'de takımlar, şampiyon olmak, Avrupa Kupası'na katılmak ve ligden düşmemek için takımlarını revize etmek istiyor. Taraftarlar da heyecanla kulüplerinden gelecek müjdeyi bekliyor. Kulüpler ilk devrenin bitmesiyle 4 koldan transfer harekatına girişmiş olsalar da ara transfer dönemi resmen 4 Ocak 2018 Perşembe Günü başladı. Ara transfer sezonu 31 Ocak 2018 Çarşamba Günü son bulacak.

        REKLAM

        AVRUPA LİGLERİNDE ARA TRANSFER NE ZAMAN BAŞLIYOR? NE ZAMAN BİTECEK?

        İNGİLTERE 2 Ocak 2018 - 1 Şubat 2018

        FRANSA2 Ocak 2018 - 1 Şubat 2018

        ALMANYA2 Ocak 2018 - 1 Şubat 2018

        İSPANYA2 Ocak 2018 - 1 Şubat 2018

        İTALYA 3Ocak 2018 - 1 Şubat 2018

        FENERBAHÇE'DE SOL BEK ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

        Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de işler, ligin sonunda yoluna girmeye başladı. Sarı Lacivertli ekip, Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak 16 puan topladı ve zirve yarışına ortak oldu. Ancak Fenerbahçe'de transfer için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'ndan istediği verimi alamayan Aykut Kocaman, yönetimden sol bek pozisyonu için takviye istiyor. Yönetim, birçok sol bek adayıyla temas halinde.

        CENK TOSUN'UN YERİNE FORVET ARANIYOR

        Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir performans ortaya koyan Cenk Tosun'a birçok Avrupa takımı talip oldu. Cenk için karşı konulamaz tekliflerle karşılaşan Beşiktaş Cenk Tosun'u satmak üzere. Everton, Cenk Tosun için Beşiktaş ile masaya oturdu. Beşiktaş ile 27 milyon sterlin karşısında anlaşma sağlandığı iddia ediliyor. Beşiktaş, Cenk'in boşluğunu doldurmak için forvet arayışlarına başladı.

        REKLAM

        BAŞAKŞEHİR TAKVİYE YAPMAK İSTİYOR

        Son yıllarda şampiyonluk yarışına ortak olan Başakşehir, geçtiğimiz yıl şampiyon olmaya çok yaklaşmış ancak son haftalardaki puan kayıplarıyla şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırmıştı. Bu yıl kadrosunu dünya yıldızları ile revize eden Başakşehir ilk yarıyı lider kapatsa da takıma takviye yapmak istiyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda eksik bölgelere transfer yapılacak.

        GALATASARAY'DA SOL BEK ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

        Sol bek mevkiinde büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray'da bu bölge için birçok yıldızla görüşme sürüyor. Filipe Luis ve Asamoah listenin ilk sırasında yer alsa da yönetimin alternatifleri var.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ