Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda Turan'a Galatasaray Başakşehir maçında sert tepki! Pankart, marş, Fatih Terim... - Galatasaray Haberleri

        Sarı-kırmızılı taraftarlar, Medipol Başakşehir forması ile Türk Telekom Stadı'na çıkan eski oyuncuları Arda Turan'a tepki gösterdi.

        Turuncu-lacivertli takım ısınmak için sahaya çıktığında, ıslıkla Arda'ya tepkilerini gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, "Cim Bom'u satanı biz de satarız" tezahürat yaptı. Stat hoparlörlerinden de "Taçsız Kral Metin Oktay, tek aşkıydı Galatasaray, senin gibi Cim Bomluyu unutur mu bu taraftar" sözlerinin yer aldığı marş çalındı.

        Türk Telekom Stadı'nın tribünlerinde de "Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir" pankartı yer aldı.

        Arda Turan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'le maç öncesinde bir araya gelmedi.

        REKLAM

        2 BİN 522 GÜN SONRA TÜRK TELEKOM'DA

        Arda Turan, 2 bin 522 gün sonra Türk Telekom Stadı'nda bir maça çıktı.

        Galatasaray altyapısında yetişen ve yıldızı parlayan Arda Turan, 2011-2012 sezonu başında İspanyol ekibi Atletico Madrid'e transfer olmuştu.

        2010-2011 sezonunda Atiker Konyaspor'a karşı son kez sarı-kırmızılı forma ile Türk Telekom Stadı'na çıkan Arda, 2 bin 522 gün sonra bu kez bir rakip takımın forması ile bu statta bir maça çıktı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ