Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olması sosyal medyada kısa sürede gündem oldu - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Medipol Başakşehir, günlerdir konuşulan transferde mutlu sona ulaştı ve Arda Turan'ı kadrosuna kattı. Turuncu-lacivertli kulüp, milli futbolcu için pazartesi günü imza töreni düzenleyeceğini açıklarken Arda Turan, Barcelona'ya sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla veda etti.

        2

        Arda "Bilmenizi isterim ki ruhumun bir yerinde hala bir gülümseme saklı. O gülümsemeyi bulmam için ülkeme dönmeme izin verdiniz, minnettarım" ifadeleriyle Barcelona'ya teşekkür ederken milli futbolcunun transferi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

        3

        Transferin gerçekleştiği andan bu yana Twitter'da Türkiye gündeminin en üst sırasında bulunan Arda Turan'a eski kulübü Galatasaray taraftarlarından iğneleyici mesajlar geldi. İşte o yorumlardan bazıları:

        4

        "Size kısa bir fıkra anlatmak istiyorum. Fatih Terim yüzünden Galatasaray'da oynamak istemeyen Arda Turan, Başakşehir'de ismi Fatih Terim olan bir stadyumda 2,5 sene oynayacak :D"

        5

        "Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi isimleri görünce Sabri Sarıoğlu’na daha fazla saygı duyuyorum."

        6

        "Biz Arda Turan'ı 66 numaralı forma ile sevmiştik, zor zamanımızda gidince kırıldık, Madrid'de destekledik, Barça'ya gitti gurur duyduk. Yaptığı hatalı açıklamalardan dolayı kızdık, turuncu forma ile bütün her şeyi kaybetti."

        10

        "Fatih Terim Galatasaray'a, Arda Turan Türkiye'ye döndü. Ligin üst sıralarındaki rekabet sezon finali yaklaşan dizi gibi"

        11

        "Arda bize vefa göstermiyorken biz ona mı göstereceğiz?"

        12

        "4-5 saat uyumuşum. Kalktım Arda Turan, Başakşehir'e gelmiş, Ahmet Kural'la Sıla ayrılmış. Hala kendimi rüyada gibi hissediyorum."