Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Arda Turan'ın Fenerbahçe maçında ne yaptı? Sosyal medyada eleştiri yağmuru - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Haftanın maçında F.Bahçe, M.Başakşehir’i 2-0 devirirken ev sahibinde devre arasında transfer edilen Arda Turan’ın performansı hayal kırıklığı yarattı.

        2

        Teknik direktör Abdullah Avcı tarafından ilk kez 11’de sahaya sürülen yıldız futbolcu, sahada tel tel dökülürken takımı adına hiçbir olumlu katkı yapamadı.

        3

        74 dakika oyunda kalan tecrübeli oyuncu, hiç şut çekemezken yüzde 67 pas isabetiyle oynadı.

        4

        Açtığı 5 ortada da hedefi bulamayan ve 2 de top kaybeden Arda, girdiği 13 ikili mücadelenin 10’unu kazanarak bir tek bu alanda sahanın en iyisi oldu.

        5

        Arda’nın bazı pozisyonlarda oldukça ağır kalması, formunu bulmak için daha çok zamana ihtiyacı olduğu yorumlarını da beraberinde getirdi.

        6

        FENERBAHÇE KABUSU SÜRÜYOR

        Arda ile ilgili bir diğer dikkat çeken istatistik ise F.Bahçe karşısındaki şanssızlığını kıramaması oldu.

        13

        Hücumda en etkisiz isim Arda Turan. Arda koşmakta bile zorlanıyor.

        14

        Arda Turan hangi kulübe giderse orayı bozar demiştik. İlk 11 başladığı ilk maç oynadığı tarafı bitirdi.

        15

        Arda Turan gerçekten çok büyük Galatasaray'lıymış. Arda'yı biz Galatasaray'ı bozar diye istemedik, Kral gitti Başakşehir'e orayı bozdu. Adamlar 2 haftadır puan kaybediyorlar, liderlikten düşecekler.

        28

        Başakşehir - Fenerbahçe maçını izlemedim ve az önce özeti izledim, bir defa bile Arda Turan’ın ismini duymadım.

        29

        Arda Turan'ın kulübedeki haline üzüldüm. bunların hepsinin kendi tercihi olması hakikaten inanılır gibi değil. Barcelona'dan Başakşehir'e gel, üstüne de ıslıklan. çok acayip.

        30

        Arda Turan gerçekten çok büyük bir kral Başakşehir’e transfer oldu ilk geldiği günde Giresunspor’a kupada elendiler. Geçen hafta Konyaspor ile berabere kaldılar. Bu hafta Fener’e kendi evlerinde 31 maçlık yenilmezlik serisini bozdurdular.