Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Arda Turan'la Aslıhan Doğan barıştı mı?, Arda Turan'la Aslıhan Doğan yeniden beraber,Arda Turan'la Aslıhan Doğan üçüncü kez barıştı
        1

        Magazin dünyasının bir ayrılıp bir barışan çifti milli futbolcu Arda Turan ile sosyetik güzel Aslıhan Doğan üçüncü kez barıştı

        2

        HT Magazin'in haberine göre, yeniden görüşmeye başlayan Turan ve Doğan önceki akşam Bebek’te görüntülendi. İkiliye Arda’nın kardeşi Okan Turan da eşlik etti.

        3

        "EV ORTAMI BANA UYMADI"

        ArdaTuran ve Aslıhan Doğan’ın ilişkisi Mayıs 2015’te başladı. İkili ilk kez haziranda Nişantaşı’nda el ele yakalandı. Çift, ilk ayrılık kararını Ekim 2016’da aldı.

        4

        Doğan, “Birbirimizi gerçekten seviyorduk. Fakat Arda’nın İspanya’da olması ve oradaki ev ortamı bana uymadı. Biz de ilişkimize zor da olsa son verdik” açıklamasını yaptı.

        5

        BİRBİRLERİNİ SİLDİLER...

        Turan'ın çapkınlık dedikoduları devam ederken ikili, Mart 2017’de barıştı. Ancak bir ay sonra sert bir kavgayla ikinci kez ayrıldılar.

        6

        Mayıs ayında birbirlerini sosyal medyadan sildiler. Ayrılığa fazla dayanamayan çift, Haziran 2017’de tekrar barıştı. Barışma fotoğrafı bu kez sosyal medyada iftar sofrasından geldi.

        7

        ‘SAYGI ÇERÇEVESİNDE BİTTİ’

        Üçüncü ayrılık Eylül 2017’de yaşandı. Açıklamayı sosyal medyada Arda Turan yaptı: “İlişkimizi saygı çerçevesinde sonlandırdık.” Ve üçüncü barışma geçen hafta gerçekleşti.

        8

        Turan, Doğan’ın kız kardeşi Dilahan’ın doğum gününden bir fotoğraf paylaştı. Çift önceki akşam da Bebek’te ortaya çıktı.

        9