Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arka Sokaklar 461. yeni bölüm fragmanı... Gonca, Hüsnü Komiser'in teklifini kabul edecek mi?

        Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam 461. kez ekranlara gelecek. Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında Hüsnü Komiser'in Gonca'ya evlenme teklifi etmesi, sosyal medyada seyircinin en çok konuştuğu olay oldu. Seyirci bu durumu "Suat karakterine büyük vefasızlık" diye yorumluyor. Peki Gonca, Hüsnü Komiser'in teklifini kabul edecek mi?

        ARKA SOKAKLAR 461. BÖLÜM FRAGMANI

        Sinem, Hakan’a iyice aşık olmaya başlamıştır. Nusret kendisinden tekrar para istenince Sinem’i kaçırır. Cüneyt, Hakan’dan yardım ister. Sinem’i kaçıran Asım, Hakan’ı tanır ve tehdit eder. Eğer kendilerine çalışmazsa Rıza Baba’ya her şeyi anlatacağını söyler. Hakan işin içinden çıkamayacağını anlayınca Arif Müdür’le konuşmaya karar verir.

        REKLAM

        Tekin, Semih diye bir arkadaşından motosikletini ödünç alır. Arkadaşı Tekin’e gizlice pis işlerini yaptırır. Tekin polislere yakalanır. Hüsnü ise Gonca’ya evlenme teklif eder. Gonca Hüsnü’nün teklifini kabul edecek midir?

        ARKA SOKAKLAR 460. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

        Ekip, kendinden geçen Ali'nin peşine düşüyor! Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi?

        Pınar, ortalıktan kaybolan Ali'nin bulunması için Rıza Baba'ya sitem eder. Ekip, arkadaşları Ali için aramaya başlamıştır. Hüsnü, Ali'yi gördüğünü söyleyerek ekibi yönlendirir. Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi?

        Tekin, babası Hüsnü ile yaşadığı son olaydan sonra evi terkeder. Hakan, istemeyerek kendini kirli bir oyun içerisinde bulur. Aylin ile Hakan arasındaki gerilim gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ