Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arka Sokaklar 463. bölüm fragmanı yayınlandı!

        Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamlarını konu edinen Arka Sokaklar dizisi 463. yeni bölümü ile Cuma günü 20:00'de Kanal D'de. İşte Arka Sokaklar 463. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        ARKA SOKAKLAR 463. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi?

        Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, Rıza Baba'ya içerdeki adamla bir bağı kalmadığını söyler. Gonca, Çoban ailesinin evini baştan yaratmaya başlar. Evlerinin yeni halini gören Çoban ailesi, durumdan memnun olacaklar mı?

        REKLAM

        Arda, girdiği silahlı çatışmada Asım tarafından vurulur. Asım, Bahar'ırehin alarak teslim olmaya niyetli değildir. Arda'nın sağlık durumu olumlu ilerleyecek mi? Bahar, Asım'ın elinden kurtulabilecek mi? Sinem, yeniden Hakan'ın kapısına giderek onunla konuşmak ister. Sinem'i karşısında gören Hakan ona şans verecek mi?

        Mesut ve Selin arasındaki aşk, iyice çıkmaza girmeye başlar.Rıza Baba'nın elindeki balistik raporuyla ilk olarak "Selin" ismi ortaya atılır. İşlenen cinayetin Selin ile bir ilgilisi var mı?

        ARKA SOKAKLAR 463. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ