Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arka Sokaklar 464. bölüm fragmanı! Selin açığa alınıyor. Arka Sokaklar 463. son bölüm özeti

        Arka Sokaklar 463. bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Bahar rehin alındı, ekip onu kurtarabilmek için uğraştı. Diğer yandan Hüsnü ise evlilik işlemlerini hızlandırdı. Son bölümün ardından, yeni bölümde neler olacağı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Arka Sokaklar 464. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Arka Sokalar 464. bölüm fragmanı ve 463. son bölüm özeti...

        ARKA SOKAKLAR 464. BÖLÜM FRAGMANI

        İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı;

        REKLAM

        Arka Sokaklat 464. bölümde:

        Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi?

        Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlanacak?

        Ekip, kendini silahlı bir kovalamacanın içinde bulur. İnsanların canına acımadan kıyan saldırgan, ekip tarafından yakalanabilecek mi?

        Selin'den gizli işler, bitmek bilmiyor. Son yaşanan olaylar, Selin için son nokta olmuştur. Rıza Baba, olanlar yüzünden Selin'i açığa alma kararı alır. Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi?

        ARKA SOKAKLAR 463. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Mesut, Erdal’ı gözaltına aldı. Erdal sorguya alındı; ancak, serbest bırakıldı. Selin, Mesut’un işine karışmasından dolayı sinirlendi. Harun isimli bir adam, yoksul mahalledeki bir çocuğu kaçırdı. Ekip daha önce kaçırılan Erkan’dan bilgi almaya gitti; ancak, Erkan’ın olaydan sonra psikolojisi bozulmuştur ve konuşmaya yanaşmaz.

        REKLAM

        Mesut’un memleketine yolladığı Burhan’ın kızı, İstanbul’a kaçmıştır. Burhan, Mesut’tan yardım ister. Mesutlar, kızı bulur; ancak, Buse kendisine karışmamalarını söyler.

        Nesrin, Hakan ve Aylin’i barıştırmaya çalışır; ama, Hakan pek oralı olmaz. Sinem’in serbest kalması için Hakan şikayetini geri çeker. Sinem durumdan umutlanır ve serbest kalınca Hakan’ın evine gider.

        Hüsnü evlenme işlemlerini hızlandırır. Gonca eşyalarını Hüsnü’nün evine taşır.

        Erdal, Selin’in silahını alıp kaçmıştır ve bir suça karışması an meselesidir. Selin’in başının belaya girmesi an meselesidir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ