Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Aslan burcunu 2018’de ne bekliyor!
        1

        Sevgili Aslanlar, 2018 yılında iş konularınıza, hizmet ve sağlık alanlarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınızda ve sağlığınızla ilgili konularda önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerekecek. İşinizde sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız bir dönem geçireceksiniz. Sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları dayatmadan, siz yapacaklarınız için harekete geçin. İster isteyin, ister istemeyin iş yapmak, hizmet etmek ve bu alanlarda sorumluluk üstlenmek hayatınızın çok önemli bir parçası haline gelebilir.

        2

        Bu yıl Jüpiter’den aldığınız etkilerle ev ve aile konularında güzel şanslar yakalayabilirsiniz. İstediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Kasım ayına kadar emlak alım-satım işlerinizden kazancınız yüksek olabilir. Elbette dikkatli olmanız gereken tarihler de olacak. Bu yıl kendinizi bir evin borcu altına girmekten alıkoyamayacaksınız.

        3

        İŞ-PARA-KARİYER: KARŞINIZA GÜZEL FIRSATLAR ÇIKACAK

        Kasım ayına kadar, temmuz sonu doğumlu ve yükselenleri ilk derecelerde bulunan Aslanlar, işte önemli değişimlere maruz kalabilirler. Ani tepkilerden uzak durun. İşinize ve kariyerinize bakış açınızı değiştirmeniz gerekecek. Ne kadar esnek olursanız, bu dönemi o kadar rahat atlatırsınız. Bazı insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz.

        4

        6 Ekim’deki Venüs gerilemesinde dikkatli adımlar atmalısınız. 11 Şubat itibarıyla sıkıntı yaşadığınız parasal konuları çözüme kavuşturacaksınız. Yatırımlarınızı, harcamalarınızı gözden geçirmek, kredi almak için uygun bir dönem olacak. 15 Şubat’taki parçalı Güneş tutulmasında, ortak işlerinizde hızlı adımlar devrede olabilir. Değişimlere ve ani olaylara hazırlıklı olun.

        5

        YENİ ROTALAR VE ATILIMLAR

        Mart başında ev ve aile hayatınız için bir borcun veya kredinin altına girebilirsiniz. Karşınıza birçok yerden fırsatlar gelebilir. 2 Mart’taki dolunayda elinize bir miktar para geçebilir. 31 Mart itibarıyla kariyerinizde güzel açılımlar oluşabilir, istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Zam, terfi gibi konuları dillendirmenin tam zamanı! 20 Nisan’da, toplum önü işlerinizde ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Mayıs ayında ani iş fırsatlarıyla karşılaşacaksınız. İşlerinizde kalıcı ve güzel adımlar atmanız kolay olacak. 6-9-12 Mayıs parasal konularda, fırsatlarla sizi destekliyor. 15 Mayıs’taki yeniay yeni rotalar ve atılımlarınız için güzel olacak.

        6

        21 Haziran’dan sonra bazı adımlarınızda şüpheye düşebilirsiniz. Bu dönemi plan yapma dönemi olarak görün. 26 Temmuz’da kişisel alanınızda gerileyecek olan Merkür yanlış anlaşılmaları ve yanlış adımları hayatınıza taşıyabilir. Parasal işlerinizde girişimlerden uzak durun. 11 Ağustos’taki parçalı Güneş tutulması çok önemli değişimleri içeriyor. Parasal konular, maddi girişimleriniz, yatırımlarınız 23 Ağustos ve sonrasında devreye giriyor. 25 Ağustos’ta bir iş fırsatı sizi büyütebilir.

        7

        HAYAT SİZE GÜLÜMSEYECEK

        9 Eylül’deki yeniay, maddi konularda atılacak adımlarınızı destekliyor.10 Ekim’deki yeniaydaysa satış, reklam, pazarlama, tanıtım, bilgisayar, radyo ve televizyon alanlarında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu tarih yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki olayları çözmek ve ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırmak için de önemli olacak. 24 Ekim’deki dolunay, iş alanlarınızda sürpriz olayları karşınıza getirecek. 28-29 Ekim’deyse hayat size gülümseyecek.

        8

        16 Kasım’da uzun zamandır uğraştığınız özel hayatınızın konuları yerini ortak para işlerinize bırakabilir. 16-17 Aralık’taysa iş alanlarınızda kalıcı adımlar atabilir, derin araştırmalar içine girebilirsiniz. Çevrenizden alacağınız destekler devrede olabilir.

        9

        EĞİTİM: KENDİNİZİ GELİŞTİRECEKSİNİZ

        6-7 Mart itibarıyla eğitim hayatınıza önem vereceğiniz, kendinizi geliştireceğiniz alanlara yöneleceğiniz bir dönem başlayacak. Almak istediğiniz bir kurs, seminer veya özel ders varsa işler tam istediğiniz gibi ilerleyecek. 20 Mart’ta eğitim hayatınızda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Yurtdışı eğitimlerinizde, önemli kurslarınızda ve derslerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız. 23 Mart’taki Merkür gerilemesi öğretmenlerinizle iletişiminizde sıkıntı yaratabilir. 15 Nisan’a kadar önemli kararlar almayın.

        10

        SAĞLIK: SPORA VAKİT AYIRIN

        Bu sene Satürn’ün sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlamasıyla beraber sağlığınızda bazı sıkıntılar, kronik hastalıklar oluşabilir. Beslenmenize ve alışkanlıklarınıza çok dikkat etmelisiniz. Güzel bir beslenme programı içine girmek, spor yapmak ve endişelerden arınmak bu süreci sorunsuz geçirmenizi sağlayabilir. 2 Nisan’da birtakım sıkıntılara açık olabilirsiniz. Romatizmaya, kırık, çıkıklara, artrit gibi hastalıklara, cilt, deri ve diş problemlerine karşı dikkatli olun.

        11

        AŞK-EVLİLİK-İLİŞKİLER: EVLİLİĞE ADIM ATABİLİRSİNİZ

        Bu sene Aslan-Kova hattında oluşan tutulmalarla ilişkilerinizin ve evliliğinizin yeniden şekillendiğini görebilirsiniz. 15 Şubat ve 27 Temmuz’daki tutulmalar, ikili ilişkilerinizde önemli kararları hızlandırabilir. Evliliğe adım atmak, yuva kurmak için uygun bir yıl içindesiniz. Evliliğiniz testlerden geçiyorsa Jüpiter’in aile hayatınızda dolaşması sizi olası sıkıntılardan kurtarabilir. 24 Nisan’dan sonra sosyal çevrenizde aranılan biri olacaksınız. İşlerinizdeki başarılı adımlar ilişkilerinize değer katabilir.

        12

        30 Nisan’daki dolunay, aile hayatınıza önem vermeniz gerektiğini gösteriyor. 16 Mayıs’ta enerjinizi ilişkilerinize yönlendireceksiniz. 29 Mayıs’taki dolunay, aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal çevrenizden alacağınız yardımlarla hoşunuza giden bir insanla tanışabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili olaylar da gündeminizde yer alabilir.

        13

        DEĞİŞİM ZAMANI!

        13 Haziran itibarıyla aynı zamanda Venüs’ten güzel etkiler almaya başlıyorsunuz. Tarzınızı değiştirmek için önünüzde harika bir 3 hafta var. 26 Haziran’da Mars sizin evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanlarınızda gerileyecek. Evliliğinizde gerilimlere ve sıkıntılara açık olacaksınız.

        14

        Ağustos başında ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda bazı gerilimlere ve riskli durumlara açık olacaksınız. 11 Ağustos’taki parçalı Güneş tutulması hayatınızda çok önemli değişimleri içeriyor. Özellikle doğum tarihiniz 11 Ağustos’a yakınsa önemli ve beklenmedik değişimlere hazır olmalısınız. Hayatınızın yapısı değişebilir. Yakın çevrenizdeki ilişkilerde bazı sıkıntılara açıksınız.

        15

        KEYFİNİZ ARTACAK

        9 Eylül itibarıyla aile büyüklerinizle paylaşımlarınız artabilir. Boya, badana, tadilat işlerinizde sıkıntılar oluşabilir. Rutubet ve tuvalet sorunlarına dikkat edin. 6 Ekim’de Venüs, ev ve aile alanlarınızda gerileyecek. Aile ortamlarınızda sevginizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem evinize eşya almak, dekorasyona kalkışmak, yuva kurmak için uygun olmayabilir. 10 Ekim’de bu alanlara Merkür’ün gelmesiyle beraber sorunlarınızı konuşabilir, olayları çözmek için adım atabilirsiniz.

        16

        7 Kasım’daki yeniay, aile ve ev hayatınızdaki adımlarınızı hızlandırabilir. Ev alım, satım, kiralama, yer değiştirme gibi konularda elinizi çabuk tutmalısınız. 8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. Aşk hayatınızı, çocuğunuzla olan bağlantılarınızı, sanatsal adımlarınızı 1 yıl boyunca geliştirecek, güzelleştirecek. Çok keyifli bir zaman dilimine gireceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ