Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

KOÇ

Beraber çalıştığınız insanlarla olan iliş- kilerinizde bozulmalara açık olun ve insanlarla aranıza bir duvar örmemeye çalışın. Zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirecek güce sahipsiniz.

BOĞA

Duygularınızı etkileyecek kararlar almanız mümkün. Sevdiğiniz insanla tartış- malara açık olacaksınız. Para yüzünden sevdiğiniz insana duygularınızı ifade edememek, aranıza bir set çekebilir.

İKİZLER

Fikirlerinizde huzursuz olabilirsiniz. Bugün, duygusal hayatınızda, ailevi konularda kopmalar, zorlanmalar söz konusu olabilir. Sevdiğiniz insanla aranıza duvar örmemeye çalışın

YENGEÇ

Çevrenizle veya iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. İş alanında yapılması gerekenlere verdiğiniz önem sonucunda, çalıştığınız insanları anlamakta zorlanabilirsiniz.

ASLAN

Özel hayatınıza ve iş sorumlulukları- nıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermek önemli olsa bile, aşk hayatınızda ve risk içeren işlerinizde sorunlar oluşacak.

BAŞAK

Aile hayatınızda zorlanmalara, sürtüş- melere açık bir gün. Kendinizi düşünmeniz, sorumluluklarınızın üzerinize gelmesine ve ailenizdekilere karşı soğuk davranmanıza neden olabilir.

TERAZİ

Yakın çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Her şeyi kendi içinde fazla sorgulayabilir, çevrenizin yaşadıklarını boş bulabilirsiniz. Beklenmedik olaylara açık olun.

AKREP

İşlerinizin parasal karşılığını almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal ortamlarda mesafeli hareket etme isteğiniz size iş kaybettirebilir. Arkadaş ilişkilerinizde para konularında dikkatli olmalısınız.

YAY

Daha az tanıdığınız insanlarla yapaca- ğınız işlerde sorunlar ve ilişki bozulmaları görülebilir. Seyahatteyseniz gün içinde zorlanmalar ve beklenmedik olaylar yaşamaya müsait olacaksınız.

OĞLAK

Daha az tanıdığınız insanlarla yapaca- ğınız işlerde sorunlar ve ilişki bozulmaları görülebilir. Seyahatteyseniz gün içinde zorlanmalar ve beklenmedik olaylar yaşamaya müsait olacaksınız.

KOVA

İş alanlarınızda parasal bir sorun ortaya çıkabilir. Ortaklaşa ödemelerde sorunlar ve borç işlerinde problemler yaşayabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınız sizin hissettiklerinizi anlamayabilirler.

BALIK

Bugün oluşacak açılarla sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Özel hayatınız, işiniz yüzünden zorlanmalara açık olacak. Toplum içinde sevdiğiniz insanla tartışma yaşayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME