Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

KOÇ

Mars, eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işler, medya ve ticaret, hukuk alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Mayıs sonuna kadar bu konularda harekete geçmekte, tepki vermekte zorlanabilirsiniz

BOĞA

Mars’ın gerilediği bu süreç içerisinde ortaklaşa para konularınıza dikkat etmelisiniz. Bu süreçte borç altına girmemeli, insanlarla takışmamalı, mücadelenizi kendinize yönelterek çözüm bulmalısınız.

İKİZLER

Gerileyen Mars, özel hayatınız ve ikili ilişkiler alanınızı etkileyecek. Özel hayatınızda enerjinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yaşayacağınız sıkıntı ve problemler bu süreçte ortaya çıkabilir

YENGEÇ

İşinizde, sağlığınızla ilgili konularda birtakım enerji çekilmeleri ve blokajlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Temkinli ve dikkatli hareket etmek size avantaj sağlayabilir.

ASLAN

Aşk hayatınızda, sanatsal işlerinizde, sporda ve projelerde birtakım aksilikler yaşama ihtimaliniz var. Enerjinizi temkinli kullanmaya çalışın. Bu süreçte eski aşklar, eski işler gündeminizi meşgul edebilir.

BAŞAK

Mayıs sonuna kadar Mars, ev, aile ve yuva alanlarınızda geriliyor. Ailenizle, evinizle ilgili konularda sıkıntılar ve sorunlar gündeme gelebilir. Enerjinizi dikkatli kullanmaya özen gösterin.

TERAZİ

Mayıs sonuna kadar kardeşlerinizle, akrabalarınızla ve kuzenlerinizle bağlantılarınızda sıkıntılar oluşabilir. Yine iletişim, satış, reklam, pazarlama gibi alanlarda, problemler gecikmeler oluşabilir.

AKREP

Mars, para evinizde geriliyor. Mayıs sonuna kadar gereksiz harcama yapmayın, riskli yatırımlara girmeyin ve atacağınız adımlar konusunda dikkatli olun. Fazla cesaretin zarar getireceği günler.

YAY

Mars gerilemesiyle bazı işlerinizdeki girişimlerin geriye gittiğini düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda hızlı gelişmelerin yavaşladığını ve sorunların ortaya çıktığını da görebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

OĞLAK

Yeni girişimler için uygun bir dönem değil. Şartları fazla zorlamayın. Ara verip yeniden denemek üzere işlerinizi askıya almalı, strateji geliştirmelisiniz. Sağlıkla ilgili operasyonları bu döneme denk getirmemeye çalışın.

KOVA

27 Mayıs’a kadar arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda, sosyal çevrenizde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayacaksınız. İletişim, satış ve pazarlama işlerinizde engellerle karşılaşmanız sizi zorlayabilir.

BALIK

Kariyerinizdeki mücadelelerde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. 27 Mayıs’a kadar önemli anlaşmalar ve girişimlerden kaçınmakta yarar var. Özellikle parasal konularda adım atmayın.