Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
HABERTURK.COM

Haftaya Ay Balık burcundayken, duygusal ve çevremizden alacağımız etkilerle başlıyoruz. Sabah saatlerinden öğle saatlerine kadar önemli işlerimizi tamamlayalım zira öğlen ve akşamüstü saatlerine kadar Ay boşlukta olacak. 17:10’da Koç burcuna geçecek ve bu saattten sonra daha net ve kararlı hareket edebiliriz. Ayrıca bu Pazartesi başka insanlara yardım etmek için güzel birgün.

Salı günü sabah saat 05:57 de Koç burcunda bir Yeniay yaşanacak. Yeniay zamanı atılacak adımlar, başlanacak olan girişimler uzun soluklu olur, Koç burcu astrolojide yeni döngüyü başlatan bir burçtur. Yeniliğin, girişimin, liderliğin, aktivasyonun müjdecisidir. Bu yeniayla birlikte yenilenmiş bir şekilde, hızlı harekete geçme dürtüsüyle hareket edebiliriz yalnız Venüs’ün hala Koç burcunda geri hareket ettiğini göz önünde bulundurarak adımlar atmaya çalışmamız daha doğru olacak. Bu tazelenmeyi hangi alanlarda yaşıyorsak büyük girişimler ve hareketler yerine daha önceden ilişkide olduğumuz insanlarla hareket etmeye çalışmalıyız ya da 03 nisan’ı beklemeliyiz.

Çarşamba günü fikirlerimizde, proje ve planlarımızda güçlü, olgun insanların desteği üzerimizde olabilir. İşlerimizi kalıcı ve planlı bir noktaya taşımak için uygun birgün.

Perşembe günü etkinleşen Jüpiter- Plüton kare açısıyla, ilişkilerimizdeki gerginliklere dikkat edelim. Büyük işler başarmak için hırslarımız artabilir. Güç ve başarıyı arzulayabiliriz. Bizimle aynı fikirde ve doğrultuda olmayanlara karşı durma, direnç göstermemiz söz konusu. Bir hareket veya plan konusunda obsesif veya takıntılı davranabiliriz. Bu dönem de otorite figürleriyle sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Bu dönemde önümüzde herhangi bir engel veya zorlukla karşılaşırsak, kendi görüşlerimizi, planlarımızı gözden geçirmeli, restore etmeli ve yeniden yapılandırmalıyız. Bunu yaparsak başarımız ve sosyal duruşumuz daha etkili ve güçlü olabilir. Fikirlerimizi savunmadan önce doğruluğu konusunda emin olmak, gölgeli ve şüpheli yer ve insanlardan uzak durmak da aklımızda olsun. Jüpiter- Plüton karesinin etkilerini zaten hayatımızda hissetmeye başladık. Bu haftada arka planda bu etkiler devamlı çalışacak ve Perşembe günü keskinleşecek. Ekonomik olarak zorlanacağımız bir dönemdeyiz. Bir yandan güzel etkilerimiz varken, diğer yandan bizi zorlayan etkilerin daha da büyüdüğünü görebiliriz. Riskten kaçınmak bu hafta akıllıca olabilir. Yine işbirliği içinde olduğumuz ülkelere rest çekebilir, onların bize, bizim onlara kendi isteklerimiz dayatmaya çalıştığımızı görebiliriz. Uluslararası davalara, alınacak kararlara göstereceğimiz tepkiler büyük olabilir.

Cuma günü Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte iletişimimizde pratik, ağır, kararlı ve dikkatli bir üslup ortaya çıkabilir. Hızlı enerjilerin aktif olacağı bu dönemde en azından düşüncelerimiz ve konuşmalarımızda daha sakin ve rahat olmak bizi olası bir sıkıntıdan kurtarabilir.

 

BAKMADAN GEÇME