Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Avengers: Sonsuzluk Savaşı 2 milyar dolar rekorunu kırdı

        Dünyanın büyük bir kesiminde gösterimde olan Avengers: Sonsuzluk Savaşı filmi 2 milyar dolar barajını geçmeyi başardı. Dünya genelinde büyük bir rekora imza atan Avengers: Sonsuzluk Savaşı bu başarıyı elde eden dördüncü yapım oldu. Anthony ve Joe Russo'nun yönetmenliğini üstlendiği film 2,002 milyar dolar hasılatla Avatar, Titanik ve Star Wars: Güç Uyanıyor filmlerini takip ediyor. Dokuz yıldır unvanını koruyan Avatar 2,788 milyar dolar, Titanik 2,188 milyar dolar, Star Wars: Güç Uyanıyor ise 2,068 milyar dolar hasılat elde etmişti.

        Filmin konusundan bahsetmek gerekirse; dünya bir kez daha tehlike altındadır. Sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi yine kahramanlarımızın elindedir. Ancak Demir Adam ve Kaptan Amerika'nın arasında yaşanan olayların sonrasında bölünen ve birbirlerinden uzaklara savrulan kahramanlarımız, Thanos'u yenmek için tekrar bir araya gelip tüm güçleriyle savaşmalıdır.

        Kadroda Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Rudd, Jeremy Renner, Paul Bettany, Chadwick Boseman, Winston Duke, Danai Gurira, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Gwyneth Paltrow, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Vin Diesel (Groot), Pom Klementieff ve kötü adamı canlandıran Josh Brolingibi yıldızlar yer alıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ