Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Avenue İstanbul Beykent'te hayata geçiriliyor - Emlak Haberleri

        Gül İnşaat tarafından Beykent'te 30 dönümlük bir arazi üzerinde hayata geçirilen Avenue İstanbul projesi'nde 736 adet daire, 40 adet ofis ve 170 adet mağaza bulunuyor. 530 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Avenue İstanbul'da bir de AVM'ye yer veriliyor.

        Avenue İstanbul’da daire tipleri, 1+1’ler 89 metrekare, 2+1 139 metrekare, 145 metrekare ve 156 metrekare, 3+1’ler ise 187 metrekare olarak planlanıyor. Ferah ve konforun ön planda olduğu dairelerde geniş balkonlar da bulunuyor. Marmara Denizi ve Büyükçekmece gölü manzarasına sahip dairelerin lansmana özel metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

        Avenue İstanbul’da, proje bitiminde metrekare birim fiyatlarının 7 bin TL ile 8 bin TL olması ön görülüyor. Avenue İstanbul'da dairelerin Eylül 2019'da teslim edilmesi, AVM'nin ise Eylül 2018'de açılması planlanıyor.

        BÖLGEYE HAREKET GETİRECEK

        Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, "Projede, doğayı ve yeşili kucaklayan avlu bahçesi, etrafında yeni bir yeme içme deneyimini sunan lezzet terası, çocuklar için eğlence alanları, günlük ihtiyaçları karşılayabileceğiniz ticari alanlar olacak.

        Bölgenin sosyal yaşamını hareketlendirecek unsurları tüm detayları ile düşünerek Avenue İstanbul’a dahil ettik" dedi.

        Bölgede genelde küçük metrekareli evler yapılırken, Avenue İstanbul’da kat planlarının ferahlığı ve konforu ön plana çıkardığına da değinen Gül, "Ev sahiplerimiz burada olmaktan keyif alsın, alt katlarında Türk ve Dünyaca ünlü markalarda alışveriş yapabilsin, cafe ve restoranlarda güzel vakitler geçirsinler diye Avenue İstanbul’u hayata geçiriyoruz" dedi.

        MIAMI BAL HARBOUR KONSEPTİ

        Miami’deki Bal Harbour konseptini Beykent’e getirdiklerini vurgulayan Metin Gül, yeşil, su ve açık havada alışveriş temasının projenin en önemli özelliklerinden olduğunun altını çizdi. Yepyeni bir yaşam, alışveriş, yeme içme ve eğlence deneyimi oluşturacak Avenue İstanbul’da yer alan AVM üstü açılır kapanır olarak planlandı.

        BÖLGENİN EN İDDİALI PROJESİ

        Basın toplantısında söz alan arsa sahiplerinden Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Duruk, "Burada farklı bir konsept yaratmak istedik. Bölgenin ihtiyaçlarını analiz ederek hareket ettik.. Gül İnşaat’ın konut ve AVM deneyimi bizim de perakende deneyimimizi bu projede göstermiş olacağız. Avenue İstanbul, Beykent, Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en iddialı projesi olacak" dedi.

        AVENUE İSTANBUL NEREDE?

        Avrupa Yakası Beykent girişinde konumlandırılan proje E-5 karayoluna komşu konumda, Metrobüs Tüyap durağının hemen yanında, Tem- Hadımköy bağlantı yolu karşısında yer alıyor. Proje aşamasında yer alan Beylikdüzü-Sefaköy metro hattının son durağında yer alan Avenue İstanbul’dan her yere gitmek bir adım uzaklıkta.

        Beykent Üniversitesi’ne 1dk, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’ne 3dk,Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne 3 Dk, Beylikdüzü Yaşam Vadisi Şehir Parkına 5 Dk, Büyükçekmece Sahile 5dk, Hadımköy Tem Gişeler 6dk ve Atatürk Havalimanı 20dk’lık mesafede konumlandırılıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ