Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Avrupa Ligi Sonuçları 23 Kasım 2017 - Futbol Haberleri
        1

        AVRUPA LİGİ'NE BAKAMBU DAMGASI!

        UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol ekibi Villarreal, Kazakistan'ın Astana ekibini eski Bursasporlu Bakambu'nun attığı iki golle 3-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

        2

        60. dakikada oyuna giren Bursaspor'un eski oyuncusu Bakambu 65 ve 83. dakikalarda fileleri havalandırarak İspanyol ekibini 3-1 öne geçirdi. 88. dakikada Twumasi'nin golüyle Astana umutlansa da mücadele 3-2 Villarreal'in üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla İspanyol ekibi adını bir üst tura yazdırdı. Öte yandan Fransız golcü bu sezon oynadığı 16 maçta 11 gol kaydetti.

        3

        SHERIFF 1 ATTI 3 ALDI

        F Grubu'nda lider Sheriff evinde grup sonuncusu Fastav Zlin'i ağırladı. Maç boyunca iki takım da çok net fırsatlardan yararlanamadı. Maçın 11. dakikasında Jairo ev sahibini 1-0 öne geçirdi.

        4

        Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirledi. Sheriff puanını 9 yaptı ve son haftaya liderlik koltuğunda girdi.

        5

        PARTIZAN, YOUNG BOYS'U KUPA DIŞINA İTTİ

        Partizan ile Young Boys, Belgrad'da karşı karşıya geldiler. Maçta perdeyi 12. dakikada Tawamba açtı ve Partizan 1-0 öne geçti. 25. dakikada Ngamaleu eşitliği getirdi (1-1). İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 1-1'le gitti.

        6

        Maçın 53. dakikasında Ozegovic maçın skorunu belirleyen golü attı ve Partizan, Young Boys'u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçlta birlikte Partizan 2. sıraya yükseldi ve Young Boys, Avrupa'ya veda etti.

        7

        LYON EVİNDE ÇOK 'FARKLI'

        Lyon kendi evinde 3. sıradaki Apollon'u konuk etti. Diakhaby, Fekir ve Diaz'ın golleriyle rakibini 3-0 mağlup eden Lyon, Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıktı.

        8

        Apollon ise 3. sırada ve 3 puanda Avrupa kupalarına veda etti.

        9

        MACCABI TEL AVIV, AVRUPA'YA VEDA ETTİ

        Slavia Prag ile Maccabi Tel Aviv, karşı karşıya geldi. Karşılıklı pozisyonların olduğu mücadeleyi Slavia Prag 2-0 kazandı.

        10

        Bu sonuçla birlikte Maccabi Tel Aviv, Avrupa kupalarına veda etti. Slavia Prag ise son haftaya 8 puanda ve 2. sırada girdi.

        11

        AEK İLE RIJEKA YENİŞEMEDİ

        AEK ile Rijeka, karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte 2. sırada kalan AEK, üst tur şansını güçlü bir biçimde son haftaya taşıdı.

        12

        Rijeka ise grubun son sırasında ve 4 puanda kaldı.

        13

        DINAMO KIEV YENİLDİ AMA...

        Skenderbeu, Elbasan Arena'da konuk ettiği Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte puanını 5 yapan Skenderbeu tur şansını son haftaya taşıdı.

        14

        Dinamo Kiev ise bu mağlubiyete rağmen gruptan çıkmayı garantiledi

        15

        AC MILAN SONRADAN AÇILDI

        AC Milan, 1-0 geriye düştüğü maçta Austria Wien'i 5-1'le geçti. Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu bu mücadelede 90 dakikada sahada kaldı ve 1 asist yaptı.

        16

        AC Milan bu sonuçla birlikte grubu lider tamamladı ve adını bir üst tura yazdırdı. Austria Wien ise 4 puanda ve 3. sırada kaldı.

        17

        BAŞAKŞEHİR İLK KEZ KAZANDI

        Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets'i deplasmanda 2-1 yendi. Bu sonucun ardından 5 puana yükselen temsilcimiz gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. Grupta ilk mağlubiyetini alan Bulgar ekibi ise 8 puanla 2. sırada yer aldı

        18

        BRAGA, RAHAT KAZANDI

        Sporting Braga evinde Hoffenheim'ı 3-1 mağlup etti ve 10 puana yükselerek zirvede yer aldı.

        19

        Son sıradaki Hoffenheim ise bu mağlubiyetle birlikte 4 puanda kaldı.

        20

        ATALANTA, İNGİLTERE'Yİ FETHETTİ

        Atalanta, Everton deplasmanında 5-1 galip geldi ve geceye damgasını vurdu! Atalanta'nın gollerini Cristante(2), Cornelius(2) ve Gosens kaydetti.

        21

        Everton'un tek golü ise Sandro Ramirez'den geldi. Atalanta bu sonuçla birlikte üst tura adını yazdırdı ve 11 puanda son haftaya lider girdi. Everton ise 1 puanda Avrupa kupalarına veda etti.

        22

        NICE BİR ÜST TURDA!

        Nice, evinde grubun 3. sırasında bulunan Zulte'yi ağırladı. Rakibini Balotelli (2) ve Tameze'nin attığı gollerle 3-1 mağlup eden Fransız temsilcisi, adını bir üst tura yazdırdı.

        23

        Konuk ekibin tek golü Hamalainen'den geldi. Belçika temsilcisi Zulte ise Avrupa Ligi'ne veda etti.

        24

        LOKOMOTİV LİDERLİĞE YÜRÜDÜ

        Lokomotiv Moskova ile Kopenhag, Moskova'da karşı karşıya geldiler. Farfan'ın önderliğindeki Lokomotiv mücadeleyi 2-1 kazandı. Karşılaşmanın gollerini Farfan (2) ve Verbic attı.

        25

        Lokomotiv Moskova bu sonuçla birlikte liderliğe yükseldi. Kopenhag ise 6 puanda ve 2. sırada kaldı.

        26

        VARDAR YİNE PUAN ALAMADI

        Zenit, evinde grubun zayıf halkası Vardar'ı konuk etti. İlk yarıda maçı bitiren Zenit, 16. ve 43. dakikada bulduğu gollerle devreyi 2-0 önde kapattı.

        27

        İkinci yarıda da skor değişmedi ve Zenit mücadeleden 2-0'lık üstünlükle ayrıldı. Puanını 13 yapan Zenit, Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıktı.

        28

        KONYASPOR SON ANDA YIKILDI

        Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki 5. maçında Fransa temsilcisi Olympique Marsilya ile 1-1 berabere kaldı.

        29

        Bu sonucun ardından Atiker Konyaspor, gruptaki puanını 5'e, Marsilya ise 7'ye yükseltti.

        30

        BATE İLE KIZILYILDIZ YENİŞEMEDİ

        BATE ile Kızılyıldız, Borisov Arena'da karşı karşıya geldiler.

        31

        Kızılyıldız'ın etkin oynadığı mücadelede gol sesi çıkmadı. Kızılyıldız puanını 6 yaptı ve 2. sırada kaldı. BATE ise 5 puanda ve 3. sırada son haftaya girdi.

        32

        SALZBURG LİDERLİĞE DEVAM!

        Konyaspor'un da bulunduğu grubun lideri Salzburg evinde Vitoria'yı 3-0 yenerek puanını 11 yaptı. Son sıradaki Vitoria ise 4 puanda bulunuyor.

        33

        Vitoria, bu maçta da puan alamadı ve Avrupa Ligi'ne gruplarda veda etmiş oldu.

        34

        GECENİN SÜRPRİZİ LAZIO'DAN!

        Lazio evinde Vitesse ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip maça hızlı başladı ve 13. dakikada Linssen ile 1-0 öne geçti. Bu gole karşılık olarak 42. dakikada Vitesse ağlarını sarsan Luis Alberto, iki takımın soyunma odasına 1-1 gitmesini sağladı.

        35

        İkinci yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Lazio 13 puanla lider olarak bir üst tura adını yadırdı. Vitesse ise 2 puanda kaldı ve Avrupa'ya veda etti.

        36

        ÖSTERSUNDS SON 32'DE!

        Avrupa Ligi'nin flaş ekibi Östersunds, evinde konuk ettiği Zorya'yı 2-0'la geçti.

        37

        Bu sonuçla birlikte puanını 10'a yükselten İsveç ekibi, Avrupa Ligi'nde adını bir üst tura yazdırdı.

        38

        PLZEN, LİDERİ DEVİRDİ

        Viktoria Plzen, evinde lider Steaua Bükreş'i konuk etti. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

        39

        İkinci yarıya atak başlayan ev sahibi ekip 49. ve 76. dakikada bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etti ve puanını 9'a yükseltip son haftaya liderlik umuduyla girdi.

        40

        ARSENAL, ALMANYA'DA DAĞILDI

        Köln ile Arsenal, RheinEnergie Arena'da karşı karşıya geldiler. Uzun süre maçtaki eşitlik bozulmadı ve 0-0 devam etti. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde penaltıdan Guirassy, Köln'ü 1-0 öne geçirdi.

        41

        Bu sonuçla birlikte Köln son haftaya iddialı girdi ve 6 puanda 5. haftayı 3. sırada kapattı. Arsenal ise 10 puanda liderliğini sürdürdü ve Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıktı

        42

        GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN BILBAO!

        Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede Athletic Bilbao, Hertha Berlin'i 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Bilbao puanını 8 yaptı ve 2. sıraya yükseldi.

        43

        Hertha Berlin ise 4 puanda kaldı ve Avrupa'ya veda etti.

        44

        LUGANO, HAPOEL'İ DEVİRDİ

        G Grubu'nun son iki sırasındaki takımlar Lugano ve Hapoel Beer Sheva karşı karşıya geldi. Mücadelenin tek golü 50. dakikada ev sahibi ekibin yıldızı Carlinhos'tan geldi.

        45

        Bu golle birlikte mücadeleyi kazanan Lugano, puanını 6 yaptı ve tur umutlarını son haftaya taşıdı. Hapoel Beer Sheva ise Avrupa'ya veda etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ