Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın ve Denizli'de sandık başına gelinlik ve damatlıklarıyla giden çiftler renkli görüntüler oluşturdu.

        Aydın'ın Efeler ilçesinde akşam yapılacak düğünleri öncesi oylarını kullanmak üzere Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Ortaokulu'na giden Bahar-Emre Özkaya çifti ilgi odağı oldu.

        Gelinlik ve damatlıkla oy kullanan çift, okul önündeki bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

        Gazetecilere açıklama yapan Bahar Özkaya, vatandaşlık görevinin her şeyden önemli olduğunu hatırlatarak, "Mutlu günümüzün böylesi önemli bir güne denk gelmesi bizim için çok şaşırtıcı aynı zamanda da çok güzel oldu. Mutlu günümüzde vatandaşlık görevimizi yaptık. Bizi görenler şaşırıyor. Gelip fotoğraf çekiliyorlar. Umarım her şey çok güzel olur." dedi.

        Emre Özkaya da seçim ve düğünün aynı güne rastlamasını ilk önce kabullenemediğini ardından "vardır bir hayır" dediğini belirterek, "Her Türk vatandaşı gibi biz de geldik, hür irademizi sandığa yansıttık." dedi.

        - İki mutluluk bir arada

        Denizli'nin Pamukkale ilçesinde de Zeynep Büşra-Taner Yılmaz çifti, nikah işlemlerinin ardından gelin arabasıyla oy kullanacakları Nalan Kaynak Anadolu Lisesi'ne geldi.

        Düğün kıyafetleriyle okula giren çift, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar, Yılmaz çiftini durdurup hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan damat Taner Yılmaz, düğüne rağmen oy kullanmayı ihmal etmediklerini belirterek, vatandaşlık görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

        Zeynep Yılmaz ise aynı gün iki mutlu olayı birden yaşadıkları için şanslı olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler