Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Tezhip (Altınla İşleme Sanatı) Kursu’nda yapılan el emeği eserler sergilendi.

        Sergi, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan tarafından gerçekleştirilen açılış ile Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

        Tezhip Sanatı Kursuna olan ilginin sevindirici olduğunu belirten Başkan Özakcan, “Güzel sanatların her dalını toplumla buluşturmaya çalışıyoruz. Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız. Tezhip sanatının her aşamasında bir üretme ve bir heyecan var. Tezhip oldukça sabır, disiplin, dikkat ve konsantrasyon gerektiren bir sanat. Bizi bu güzelliklerle buluşturan kursiyerlerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler